PERIĆ RSS: Rekonstruisati put u Galcu i Lozničkoj i postaviti signalizaciju kod Kluba za djecu “Čarolija“ (foto)

Datum:

Share post:

Odbornik Republičke stranke Srpske Danijel Perić, na današnjoj 14. sjednici Skupštine Grada Bijeljina uputio je dvije inicijative i to: “Rekonstrukcija asfaltnog puta u ulicama Galac i Loznička” i „Postavljanje saobraćajne signalizacije ispred Kluba za djecu „Čarolija"".

Kako kaže, stanovnici Lozničke ulice već dugo apeluju da bi trebalo izvršiti potpunu rekonstrukciju asfaltnog puta u ulicama Galac i Loznička, od raskrsnice ulica Galac-Nikole Spasojevića do raskrsnice ulica Loznička-Drinska. Ovaj put je izgrađen osamdesetih godina prošlog vijeka, a usljed nebrojenih prekopavanja i nedostatka kišne kanalizacije, isti je dotrajao i pravi velike probleme vozačima. 

"Rekonstrukcijom bi trebalo obuhvatiti i nastavak izgradnje trotoara na potezu od raskrsnice ulica Loznička – Kralja Tvrtka do raskrsnice ulica Loznička-Drinska. Prema navodima građana, nadležno gradsko odjeljenje trebalo bi i da izda nalog Komunalnom preduzeću da njihovi radnici u kontinuitetu vrše čišćenje kolovoza do kraja Lozničke ulice, a ne kao što je do sada bio slučaj – zaključno sa kućnim brojem 57.", navodi se u prvoj inicijativi.

TESTNA REKLAMA

U drugoj inicijativi navodi se da se u Ulici srpske vojske 273, na magistralnom putu koji vodi od Bijeljine do Patkovače, nalazi vrtić, odnosno Klub za djecu „Čarolija“ ispred kojeg ne postoji ni pješački prelaz, niti bilo kakva saobraćajna signalizacija, zbog čega su roditelji i djeca svakodnevno dovedeni u opasnost.

"Naglašavam da je ova dionica veoma frekventna, jer je riječ o putu koji vodi ka Janji i Zvorniku, a da navedeni vrtić pohađa oko 70-oro djece. Roditelji svakodnevno dovoze i odvoze mališane iz „Čarolije“, ali su parkiranje i uključivanje u saobraćaj ispred Kluba za djecu veoma otežani", navodi se u inicijativi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...