Penzioneri uz SPS: Bez mladosti nema ni Srpske

Datum:

Share post:

Savez penzionera i potomaka na čelu sa predsjednikom dr Dragutinom Ilićem podržao je Socijalističku partiju Srpske i njene kandidate na predstojećim Opštim izborima uz poruku da bez mladih ljudi nema ni Republike Srpske. U videu u kojem se pojavljuje upravo nekadašnji osnivač i prvi predsjednik Socijalističke partije Republike Srpske i predsjednik SPP Dragutin Ilić u razgovoru sa mladim ljudima, poruka je da mladi ne treba da napuštaju Republiku Srpsku, nego da se izbore za pravo da sami grade budućnost.

– Mladi su uvijek bili predvodnici promjena, uvijek su se borili protiv nepravde i za bolje sutra. Zato ostanite ovdje i borite se. A mi, vaše dede i bake stojimo uz vas, jer bez vas ovdje, nema ni nas ni Republike Srpske. Zato podržite one kojima je Srpska iznad svega – poručio je Ilić.

Podsjetimo, Savez penzionera i potomaka i Socijalistička partija Srpske potpisali su nedavno sporazum o saradnji, na osnovu zajedničkih politika i aktivnosti na poboljšanju životnog standarda penzionera u Republici Srpskoj.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...