PDP zbrinuo portparolku u MIP sa DIPLOMOM IZ TRAVNIKA!

Datum:

Share post:

Kabinet ministra inostranih poslova Igora Crnatka pojačan je poznatim licem, jer na jedno od savjetničkih mjesta dolazi portparolka PDP Anja Petrović.

Još jedno u nizu zapošljavanja koje se sa pravom može nazvati stranačkim udomljavanjem za neke je neobično zbog njene diplome i radnog iskustva.

U biografiji na sajtu PDP kratko stoji da je diplomirana pravnica, ali ni tu ni na njenoj Fejsbuk stranici se ne navodi gdje je i kada završila fakultet. Prilično čudno, budući da se tu navodi da je srednju školu završila u Istočnoj Ilidži, a da je 2016. godine započela postdiplomske studije na Jejl univerzitetu, iz oblasti političkih strategija i vođenja kampanja.

Ipak, iza ovakve zvučne objave stoji Ženska škola kampanja pri Jejlu, što je više ljetni kurs, a ne postdiplomski studij, i namijenjen je razvoju liderskih sposobnosti kod žena.

TESTNA REKLAMA

Na Linkedin profilu stoji da je Anja Petrović studirala na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, dok na spisku diplomaca Pravnog fakulteta u posljednjih 20 godina nije diplomirala ni jedna Anja Petrović.

Portparolka PDP potvrdila je da je studirala pravo na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, ali je zbog problema sa jednim ispitom studije završila i diplomu stekla na Univerzitetu u Travniku, 2015.

Uslovi konkursa za radno mjesto u MIP tražili su četiri godine iskustva, ali očito je kreativno protumačeno da nije potrebno iskustvo u radu na poslovima sa visokom školskom spremom.

Petrovićeva je ranije radila kao novinar, dok od iskustva sa diplomom ima rad na mjestu portparola PDP i projekt menadžera njihove političke akademije.

Od političkog iskustva bila je odbornik u Skupštini opštine Istočna Ilidža, ali je nakon toga na loklanim izborima 2016. prošla prilično loše.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor : faktor.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DRAGIŠA KATIĆ KALE: Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi

Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi. Dugogodišnji igrač, kapiten, trener i direktor stadiona u Dvorovima, omiljen, poštovan...

ŠAROVIĆ: SDS na izbore izlazi pod sloganom “Živjećeš bolje“

Srpska demokratska stranka na predstojeće izbore izlazi sa sloganom „Živjećeš bolje“, saopštio je ovo danas na konferenciji za...

MALETIĆ: Savo Bakajlić preko Nedžada Biće koji ima “SAKSIJU ZEMLJE“ i federalnih udruženja hoće nemire u Srpskoj

Zoran Maletić, pomoćnik ministra za poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, komentarišući današnju konferenciju za medije Udruženja poljoprivrednika "Sela...

Savo Bakajlić traži ostavku Gradonačelnika Bijeljine i raspuštanje Skupštine (video)

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je zatražio...