PDP Bijeljina traži da se ispoštuje dogovor – ''Cijena vode mora biti smanjena za 30%'' (video)

Datum:

Share post:

“Partija demokratskog progresa traži da se ispoštuje odluka donijeta na julskoj sjednici Skupštine Grada. Cijena vode treba da bude snižena za 30%, kako je i ranije dogovoreno”.

Ovim riječima je Slaviša Marković, nosilac liste GO PDP Bijeljina i odbornik u Skupštini Grada prokomentarisao najnovije informacije da će cijena vode biti snižavana u etapama.

 

Marković je na konferenciji za medije SDS-PDP istakao da je prva stavka koja treba da se dogodi na narednoj Skupštini Grada formiranje nove cijene vode u Bijeljini. 

“Na jednoj od prethodnih sjednica dogovor je bio da se odobri pomoć Vodovodu u iznosu od 430.000KM i ja sam tu odluku podržao i glasao računajući da će od prvog septembra cijena vode biti manja od 30%. Međutim, evo na izmaku smo mjeseca, a to se nije desilo”, rekao je Marković.

On je postavio pitanje nadležnima zašto ova odluka još nije usvojena i zašto se čekalo da prođe cijeli septembar. 

TESTNA REKLAMA
 

“Takođe postavljamo pitanje i da li je tačno da neće biti iznos smanjenja od 30% koji je dogovoren, nego će iznos biti manji?”.

 

U saopštenju GO PDP Bijeljina se dalje navodi da je Marković najavio potpisivanje peticije ako se cijena vode ne umanji za 30% i ne ispoštuje dogovor sa julske sjednice, na kojoj je utvrđeno da će Vlada Srpske preuzeti kredite Vodovoda, a da će cijena vode biti umanjena za 30%. 

Dešavanja u Bijeljina
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...

Održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije (foto)

U hotelu „Drina“ danas je održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije. Promocija je...