Pavlovićeva ZAPLIJENJENA imovina ostaje Bobar banci

Datum:

Share post:

Bobar banka prodala je ranije za više od milion KM imovinu firme „VNC nekretnine“ Slobodana Pavlovića firmi „Slobomir nekretnine“ koja je takođe u njegovom vlasništvu, međutim Pavlović to nije platio pa su hladnjača i zemljište vraćeni Bobar banci.
Nakon što firma „Slobomir nekretnine“ u roku od 30 dana nije uplatila 1.080.000 KM za hladnjaču u krugu fabrike „Sava Semberija“ i za zemljište u selu Popovi, Okružni privredni sud u Bijeljini je 28. maja tu imovinu dosudio Bobar banci u stečaju.

Shodno ranijoj odluci Odbora povjerilaca Bobar banke, imovina „VNC nekretnina“ je prodata kako bi se naplatila potraživanja od 4.399.369 KM, koliko Slobodan Pavlović duguje Bobar banci.

Sud je, na osnovu nalaza i mišljenja vještaka građevinske struke, utvrdio tržišnu vrijednost pomenutih nekretnina na iznos od 3.219.479 KM, ali je Pavlović imao najpovoljniju ponudu i za 1.080.000 KM kupio hladnjaču i zemlju.

Međutim, s obzirom na to da „Slobomir nekretnine“ nisu uplatile pomenuti iznos u roku od mjesec dana nakon licitacije, sud je ovu prodaju proglasio nevažećom i imovinu vratio Bobar banci.

TESTNA REKLAMA

Portal CAPITAL pisao je ranije da je Bobar banka u stečaju ponudila na prodaju potraživanja od dužnika “Aqua City” i „VNC nekretnine“ čiji je vlasnik Slobodan Pavlović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: capita.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Festival romske kulture, tradicije i jezika “BARO DROM“ 25. i 26. avgusta u Bijeljini (foto)

Centar za integrativnu  inkluziju „Otaharin“ i Udruženje žena Romkinja danas su održali konferenciju za medije i najavili predstojeći...

Ema Kovač AK “Atletik“ Bijeljina osvojila zlato na Otvorenom prvenstvu AP Vojvodine

Proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici održano je Otvoreno prvenstvo AP Vojvodine za mlađe juniore/ke. U trci na 800...

Noć Jackpotova u Brčkom u Vegas Casinu 18. avgusta

Vegas Casino je za vas priredio Noć Jackpotova i četiri specijalna welcome Jackpota: 3x300KM i 1x500KM uz redovne...

Prijavite se za onlajn kurs o preduzetništvu u ekonomiji u razvoju

HarvardX nudi besplatan onlajn kurs “Entrepreneurship in Emerging Economies”, koji je namijenjen svima koji žele da istraže kako...