Povodom obilježavanja Dana policije 4. aprila, Policijska uprava Bijeljina je danas položila vijence i cvijeće na spomenik poginulim saborcima u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

”Nizom aktivnosti obilježili smo Dan policije. Prošle sedmice sproveli smo akciju dobrovoljnog darivanja krvi kojoj se odazvao 71 pripradnik policije, organizovali smo prijem za naše penzionisane kolege, juče smo organizovali Dan otvorenih vrata za naše najmlađe sugrađane. Danas smo minutom ćutanja, parastosom i polaganjem vijenaca odali počast poginulim pripadnicima MUP”, rekao je Stjepan Terzić, načelnik PU Bijeljina.

Predsjednik BORS Radan Ostojić istakao je da su pripadnici MUP bili dio Oružanih snaga RS i da su zajedno sa pripadnicima VRS dali neizmjeran doprinos za stvaranje RS.

”Posebnu zahvalnost izražavamo svima onima koji su bili na braniku otadžbine i dali svoje živote. Sigurno je da su oni bili najhrabriji među nama i najzaslužniji što postoji RS”, rekao je Ostojić. 

Ratomir Draganić, ratni komadant 4. odreda specijalne brigade policije naveo je da su pripadnici policije dali nemjerljiv doprinos u stvaranju RS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име