Pandurević: SDS nije "mercedes" za kojeg se otimaju, nego "razdrndani stojadin"! (video)

Datum:

Share post:

Aleksandra Pandurević, potpredsjednica Srpske demokratske stranke kazala je da stranka na unutarstranačke izbore treba izaći sa jednim kandidatom za predsjednika, te da bi dva ili tri kandidata značilo samo produbljenje lošeg stanja u kojem se SDS nalazi.
 
"Stranka je nakon najgoreg rezultata u istoriji duboko podijeljena. Ulazak dva ili tri kandidata u kampanju značio bi produbljenje jazova, možda čak i raspad SDS. Drago mi je da su spremni da sjednu i dogovore ko može okupiuti podršku, ko ima najviše autoriteta i da se ostali povuku iz trke", navela je Pandurević.

Podsjećamo, Vukota Govedarica, Mirko Šarović i Milan Miličević su tri kandidata koje se za sada pominju za predsjednika ove stranke.

Ona je poručila da kod sva tri kandidata postoji spremnost da urade ono što je u najboljem interesu stranke.
 
"Pitanje je ko ima najviše snage i energije da popravi to stanje. Stranka je u stanju da to nije Mercedes, za kojeg se otimaju, nego je razdrndani Stojadin. Neko će morati dovesti stranku u red i postaviti je na prave noge", izjavila je Pandurevićeva.

Aktuelna situacija u SDS se mora riješiti kroz dva mjeseca, ocijenila je, dodavši da će SDS djelovati kao opozicija, odnosno kao korektiv vlasti.

TESTNA REKLAMA

Pogledajte video na 2.45 min!

 
Izvor: ba.n1info.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Borbelj i Olivera Jevtić pobjednici Atletske trke “Ugljevik 2022“

Pobjednici Sedme atletske trke "Ugljevik 2022" koja je održana sinoć su Đuro Borbelj i Olivera Jevtić iz Srbije. Trka...

Danas počinje Velikogospojinski post – SPC se priprema za praznik Uspenija Presvete Bogorodice

Za pravoslavne vjernike danas je počeo Velikogospojinski post kojim se pripremaju za praznik Uspenija Presvete Bogorodice - Velike...

Google ima sjajne vijesti za gejmere

Tokom ove nedjelje Google je počeo sa isporukom funkcije, koja će gejmerima omogućiti da igre iz clouda pokrenu...

AGRO SAVJET: Kako osušiti i čuvati origano

Sušenje origana nije zahtjevan postupak, ali je potrebno držati se određenih pravila sušenja. Origano je mediteranski začin intenzivnog mirisa...