PALAČINKARNICA ''BUENO'': Novi slatki kutak u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

Od juče je Bijeljina bogatija za još jednu palačinkarnicu u centru grada – „Bueno“ koja predstavlja kombinaciju različitih krajeva svijeta, skupljenih u mali lokal u Ulici Meše Selimovića.

„Na Zlatiboru sam probala ovu vrstu palačinaka i bila sam impresionirana ukusom, ali i samom mašinom. Baš u trenutku kada sam kupovala palačinku, žena je mijenjala bidon. Bila sam zadivljena kako je sve to jednostavno, nakon čega sam malo pretraživala gdje mašina može da se kupi. Dala sam prijedlog suprugu da bismo i mi trebali da je nabavimo – sinula mi je ideja da se bavimo prodajom palačinaka“, rekla je za portal Dešavanja u Bijeljini vlasnica Miljana Milić.

 
U palačinkarnici „Bueno“ napravili su ponudu kako slanih, tako i slatkih palačinaka.

TESTNA REKLAMA

„Ponuda palačinaka, potekla je od mene. Recimo, ja lično volim jagodu i malinu, džem. Linoladu nikad nisam probala, jer sam jela isključivo nutelu, eurokrem ili džem. Htjeli smo da u ponudu ubacimo neki novi ukus i, na preporuku, kupili smo Linoladu s kokosom. Oduševila sam se samim kvalitetom, tako da u ponudi sada imamo i Linoladu kokos i nugat. Pošto su mi jagode omiljeno voće, odlučila sam da u palačinku Linolada kokos, dodam jagode i to mi je sada omiljena palačinka“, objasnila je za Dešavanja u Bijeljini Milićka.

Pored palačinaka, u ovom lokalu Bijeljinci mogu da pronađu i raznovrsnu ponudu šejkova. S obzirom da je živjela u Americi, poželjela je da sugrađanima ponudi malo drugačije šejkove od onih koje je imala priliku da proba u Bijeljini.
„S obzirom da sam ja živjela u Americi i znam kako se tamo prave šejkovi i kako sam ja sama sebi pravila, odlučila sam da i to ubacimo u ponudu, sa čim se moj suprug složio. Sama sam osmislila ponudu šejkova i neka zanimljiva imena“, iskrena je Milićka.

Vlasnica je iz Arizone i željela je da naziv palačinkarnice bude po njenom omiljenom mjestu Loco Patron. Međutim, u dogovoru sa suprugom, odlučili su se za Bueno, kao i pričicu kolibri, za koju je emotivno vezana zbog svog pokojnog oca.

„S obzirom da smo lokal pripremali za vrijeme korone, radili smo ga nas dvoje, tako da smo unijeli sebe u ovaj lokal. Željela sam da zadržim stara vrata i obojim ih u omiljenu plavu boju. Naravno, i zid u boji nezaobilaznog Pariza. Volim Pariz, Pariz je stari grad, tako da je i to neka vrsta simbolike. Željela sam da sve bude veselo, vedro, pozitivno, prijatno. Željela sam da unesem i malo Francuske u Bijeljinu na neki svoj način“, rekla je Milićka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOLNICA BIJELJINA: U Tesliću edukativno-rekreativni kamp za djecu oboljelu od dijabetesa „Škola života 2022“

Šestoro djece bijeljinske regije koji se liječe od dijabetesa trenutno boravi u 15. po redu ljetnom edukativno –...

LOPARE: PARASTOSI U JABLANICI I NA GRABIKU

U selu Jablanica kod Lopara služeni su parastosi za poginule borce proteklog odbrambeno-otadžbinskog rata iz ove mjesne zajednice. Parastosi...

EVIDENCIJA PREKIDA ISPORUKE ELEKTRIČNE ENERGIJE ZA DAN 21. i 22. 08.2022. god.

Datum RJ/Poslovnica Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Razlog prekida isporuke Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak 21.08.2022. Vlasenica Han Pijesak DV 35 kV MHE Gornji Zalukovik – Han Pijesak Kompletan...

U Agenciji za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske održan je sastanak radne grupe za koordinaciju aktivnosti iz oblasti bezbjednosti saobraćaja

U Agenciji održan sastanak radne grupe za koordinaciju aktivnosti U Agenciji za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske održan je sastanak...