Postigli su ono što do sada niko nije u Semberiji!

NASTAVLJAJU DA PIŠU ISTORIJU FUTSALA

KMF ’’Radnik MD Shop’’ iz Bijeljine igraće grupnu Fazu Futsal Lige šampiona.

Futsaleri “Radnika MD Shop“ su u Tirani na turniru preliminarne Runde UEFA Futsal Lige Šampiona u drugoj utakmici vešeras savladali futsalere Tirane rezultatom  7 : 2 

Ovom pobjedom KMF ’’Radnik MD Shop’’ iz Bijeljine obezbijedio je takmičenje u grupnoj fazi Futsal Lige šampiona koje će biti održano od 22-26. oktobra 2023. godine u Češkoj.

Napomenimo da su semberski futsaleri na startu turnira u prvoj utakmici ubjedljivo savladali Spartu Belfast iz Sjeverne Irske rezultatom 16 : 2.

BLIŽI SE GRUPNA FAZA LIGE ŠAMPIONA: KMF ’’Radnik MD Shop’’ UBJEDLJIVO POBIJEDIO Spartu u Tirani – 16 golova u mreži Iraca (foto)

– A šta reći, veličanstvena pobjeda, ispisali smo istoriju fustala u Semberiji. Ovaj plasman u grupnu fazu takmičenja Lige šampiona za sve nas znači mnogo. Opravdali smo povjerenje svih koji su nam pomagali i koji su nam vjerovali, rekao je za Dešavanja u Bijeljini odmah po završetku utakmice u Tirani igrač Davor Arnautović.

“IGRAĆEMO LIGU ŠAMPIONA: ISTORIJSKA REČENICA DANIJELA PERIĆA SE I OBISTINILA

Danijel Perić sa velikim zadovoljstvom je podsjetio da je Uprava kao i svi igrači, da su obećali da će dati sve od sebe da prođu u grupnu fazu Lige Šampiona.

Treba podsjetiti da je na početku sezone u Premijer ligi BiH Danijel Perić izgovorio sada već istorijsku rečenicu: “Igraćemo Ligu šampiona“. Da, KMF “Radnik MD Shop“ Bijejeljina će je igrati. Obistinila se rečenica Danijela Perića.

– Uspjeli smo, uspjeli smo…Vjerovali smo u nas, vjerovali smo u sve igrače, neizmjerno smo vjerovali u našeg stratega Pericu Trifkovića koji je majstorskom i krajnje profesionalnm strategijom nadmudrio domaćina. Ovo svakako zaslužuje sve pohvale, nastavljamo da pišemo istoriju futsala. KMF ’’Radnik MD Shop’’ iz Bijeljine je prvi klub koji je igrao Premijer ligu BiH, i prvi klub iz Republike Srpske koji je osvojio ovo takmičenje koje se igra u ovom formatu, a sada igramo i grupnu fazu Lige Šampiona, rekao je za Dešavanja u Bijeljini Danijel Perić član Uprave kluba.

ARNAUTOVIĆ I PERIĆ IZ TIRANE: Očekujemo prolaz KMF ’’Radnika MD Shop’’ u grupnu fazu Lige šampiona (foto,video)

 – Večeras slavimo veličanstvenu i istorijsku pobjedu, sutra nastavljamo u našoj Bijeljini, a od prekosutra već razmišljamo o Českoj rekao je kratko, Marko Bajić, potpredsjednik kluba.

Semberci su se nalazili u grupi H gdje se pored ekipe domaćina, Tirana Futsal, nalazi i Cefn Druids FC (Vels) kao i Sparta Belfast (Sjeverna Irska).

TIRANA – RADNIK 2:7 (2:3)
Dvorana Tirana Olimpik park
Sudije: Jan Kresta i Knjaz Amirarslanov
Strijelci: 0:1 Marinković 4, 1:1 Mejzini 6, 1:2 Pavlović 6, 1:3 Marinković 16, 2:3 Gaši 17, 2:4 Marinković 23, 2:5 Marinković 28, 2:6 E.Hodžić 31, 2:7 Rakić 39
Žuti kartoni: Pištani (Tirana)

TIRANA: Da Silva, Keljmendi, Pištani, Kaca, Tahiri, Koču, J. Gaši, K. Gaši, Kosova, Doći, Mertiri, Jonuzi, Mejzini, Muća

RADNIK: Ružičić, Pavlović, Arnautović, Marinković, Pavić, Pejić, Odžaklić, E. Hodžić, Trifković, Miljković, Marković, S. Hodžić, Rakić 

Sutra (nedjelja, 27. avgust 2023. godine) u večernjim satima se očekuje dolazak ekipe i rukovodstva KMF ’’MD Shop’’ u Bijeljinu.

Čekamo vas velemajstori!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име