PADA LI SAVJET MINISTARA BiH? Radmanović ucjenjuje Dodika!?

Datum:

Share post:

Postavlja se veliko pitanje da li će i kada biti izabran Savjet ministara BiH?

Ili će Milorad Dodik sutra (utorak, 24. januar 2023. godine) poredati sve kockice u ’’svom stilu’’!?

Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini od izvora bliskih strukturama SNSD iz Istočnog Sarajeva upitan je izbor Savjeta ministara BiH jer se istom protivi Nebojša Radmanović, visoki funkcioner SNSD i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Upitno je i glasanje takođe visokog funkcionera iz Istočnog Sarajeva Miroslava Vujičića, poslanika SNSD u Predstavničkom domu BiH u novom sazivu Savjeta ministara BiH.

Na brojeve telefona poznate Redakciji portala Dešavanja u Bijeljini gospodin Nebojša Radmanović nije odgovarao, kao ni na postavljeno pitanje SMS porukama.

Sanja Vulić, šef kluba poslanika SNSD u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, rekla je da će poslanici SNSD u ovom domu podržati novi saziv Savjeta ministara BiH, a samim tim i Nenada Nešića za ministra bezbjednosti, uprkos protivljenju Gradskog odbora SNSD u Istočnom Sarajevu.

Gradski odbor SNSD Istočno Sarajevo je danas (ponedjeljak, 23. januar 2023. godine) saopštio da se protivi kandidaturi Nenada Nešića za ministra bezbjednosti u Savjetu ministara BiH.

Ovo su istakli zvaničnici Gradskog odbora SNSD iz Istočnog Sarajeva, naglašavajući da će na tu temu sutra (utorak, 24. januar 2023. godine) biti održan i sastanak sa predsjednkom SNSD Miloradom Dodikom.

Kako su istakli, od tog sastanka zavisiće i podrška Miroslava Vujičića (inače zet Nebojše Radmanovića), poslanika SNSD u Predstavničkom domu BiH novom sazivu Savjeta ministara BiH.

Sam Vujičić je rekao da je narod rekao svoje mišljenje te da je velika većina građana dala podršku Dodiku, Željki Cvijanović i SNSD i da je tom politikom pobijeđena priča Jelene Trivić i Trećeg puta.

Inače, prema pojedinim tvrdnjama, čelnici SNSD u Istočnom Sarajevu nisu zadovoljni ni nekim drugim kadrovskim rješenjima iz Republike Srpske za novi Savjet ministara BiH.

Navodno, oni smatraju da SNSD u Istočnom Sarajevu, ali i cijelom istočnom dijelu Srpske, po osnovu izbornih rezultata, zaslužuje više funkcija nakon izbora.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...

Neškovićev Zakon o Ustavnom sudu BiH povod bošnjacima za blokadu Doma naroda PS BiH

Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH prekinuta je prije mjesec dana i nema naznaka da će u skorije...

Crvena zvezda za potvrdu titule, Partizan za produžetak sna

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće utakmicu u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. 173. izdanje fudbalske svetkovine...