Saradnja Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i Republike Srpske, ozvaničena je danas primopredajom 4000 komada štampanih izdanja knjige „Pažljivkova pravila u saobraćaju“, 30 dečijih auto-sedišta i poligona sa saobraćajnim znacima .

Branko Stamatović, direktor Agencije za bezbednost saobraćaja, izrazio je zadovoljstvo što Srbija i Republika Srpska zajedno nastavljaju da ulažu napore u unapređivanju bezbednosti saobraćaja, te je ovom prilikom definisan doprinos jačanju te saradnje, naročito u pogledu bezbednosti dece, kao najmlađih učesnika u saobraćaju. Takođe, ovo je pravi primer dobre prakse, gde postoji veliki potencijal da se, kroz niz zajedničkih aktivnosti i kampanja, realizuju veoma značajni projekti, istakao je Stamatović.

„Ovaj sastanak je i merilo razvoja saobraćajnog sistema Srbije i Srpske. Omogućava i efikasnu razmenu znanja i ideja, jasno definišući našu misiju i cilj – vizija 0 za Balkan“, rekao je Branko Stamatović.

Veliku zahvalnost Agenciji za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, na ukazanom poverenju i podršci, uputio je Mladen Petrović, direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srpske, rekavši da mi kao najbliže bratske države, radimo na podsticanju i jačanju saradnje u unapređenju bezbednosti saobraćaja, ulažući napore i dajući stručan doprinos kako bi se našim građanima osigurao siguran i bezbedan život.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име