Ovu vrstu seksa vole inteligentni ljudi: Vezana je za određeno doba dana- i čini ČUDA ZA NAŠE TELO

Datum:

Share post:

Postoji veza i između seksa i inteligencije, tako kažu stručnjaci, i to kada je reč o posebnoj vrsti seksualne aktivnosti.

Tragajući za odgovorom koji tip seksa može da muškarcima pomogne kod problema erektilne disfunkcije, stručnjaci su došli do odgovora da je to jutarnji seks. Razlog? Nivo testosterona je u jutarnjim satima najveći.

A istraživanje sprovedeno ove godine u Velikoj Britaniji pokazalo je da nas seks na početku dana čini produktivnijim, prenosi „Dejli star“.

Rezultate je podržalo i istraživanje kompanije „Mattress Advisor“ u kojem je čak 53 muškaraca reklo da su nakon jutarnjeg seksa aktivniji, srećniji i zadovoljniji.

TESTNA REKLAMA

Dokazano je (i u vezi je sa prethodnim zaključcima) da seks tokom jutra smanjuje negativan uticaj stresa. Pokazalo se i da je među ljudima koji preferiraju ovu vrstu aktivnosti, dosta onih sa visokim koeficijentom inteligencije.

Naučnici sa Oksforda i Koventri univerziteta su istakli da pored toga, jutarnja „akcija“ poboljšava pamćenje, komunikativne sposobnosti i orijentaciju.

Nije zanemarljivo ni to što se nakon razmenjivanja nežnosti sa prvim zracima Sunca osećamo seksepilno i opušteno tokom celog dana.

Koje doba dana je vama omiljeno za seks?

J.M.

Izvor: zena.blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: LISTA.BA te nagrađuje – osvoji iPhone 13 Max Pro, Televizor ili Tablet

www.Lista.ba  te NAGRAĐUJE SA: 1. iPhone 13 Max Pro, 2. Televizorom 40 inča Android, 3. Tabletom Lenovo 10 inča Ukoliko zeliš da...

21. “Zlatni kotlić Semberije“ u subotu u Banji Dvorovi

Turistička organizacija Grada Bijeljine i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zlatni kotlić Semberije“ koja se održava po 21....

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...