Ove godine više novca za žene u biznisu

Datum:

Share post:

Budžetom grada Bijeljina ove godine planirano je više novca za podršku preduzetnicima i preduzetničkoj djelatnosti. Naime, budžet Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća uvećan je za 5000 KM, sa 75 000 na 80 000 KM.

U prethodnoj godini realizoavna su četiri projekta, od kojih su tri finansirana iz budžeta Agencije, a jedan od strane republičke Agencije za mala i srednja preduzeća.

“Realizacijom programa i podrške preduzetnicima i stalnim monitoringom korisnika sredstava očuvano je 200 postojećih radnih mjesta koja su bila upitna”, kaže Slaviša Jovanović, direktor ove agencije.

Planom gradskog budžeta za 2019. godinu, finansijska sredstva za pomoć malim i srednjim preduzećima su nešto veća i iznose 80.000 KM.

TESTNA REKLAMA

“Ove godine akcenat stavljamo na razvoj ženskog preduzetništva. Nastojaćemo da pomognemo žene u biznisu, kao jedan od važnih segmenata privrede”, kaže Jovanović.

Jovanović je pozvao sve zainteresovane privrednike za razvoj svog biznisa, da u saradnji sa ovom Agencijom učestvuju u stvaranju povoljnijeg privrednog ambijenta Grada i Semberije uopšte.

Izvor: noviglas.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dunja Vukšić iz BK “Radnik“ Bijeljina na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Turskoj

Bokserska nada Dunja Vukšić iz BK "Radnik" Bijeljina predstavljaće Bijeljinu i Republiku Srpsku na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u...

Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati...

AGRO SAVJET: Kada i kako se vrši skidanje lišća paradajza

Oplodnja i skidanje lišća paradajza – Početno skidanje lišća paradajza obično se vrši kada biljka pređe metar visine.  U...

SERVISNE INFORMACIJE za 10. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...