Mikrofin, vodeće mikrokreditno društvo u Bosni i Hercegovini, s ponosom je 1. juna otvorilo novu ekspozituru u Janji. Ovim otvaranjem, ukupan broj filijala Mikrofina u Bosni i Hercegovini povećan je na 97.

Novootvorena terenska kancelarija Mikrofin Janja pruža nove mogućnosti za preduzetnike, poljoprivrednike i građane ovog područja. Sada će imati priliku da lakše i brže realizuju svoje finansijske planove. Ovo je posebno važno za one kojima je pristup tradicionalnom bankarskom sektoru bio otežan.

„Otvaranjem eskpoziture u Janji još jednom smo potvrdili našu posvećenost i stratešku opredijeljenost da olakšamo pristup finansijama i budemo pouzdan partner našim klijentima širom Bosne i Hercegovine. Kroz dugogodišnje iskustvo, kvalitetnu ponudu i brzu uslugu, Mikrofin je postao tržišni lider. Već više od 25 godina pružamo podršku razvoju preduzetništva i poboljšanju uslova života čitavih porodica. U tom smislu, sada sa velikim zadovoljstvom pružamo naše usluge stanovnicima Janje, koji brzo i lako mogu da dobiju kredit“, istakla je Dragana Rodić, šef filijale Bijeljina, pod čijom ingerencijom djeluje terenska kancelarija u Janji.

Poslovnica Mikrofin Janja radi za klijente svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 časova na adresi Bijeljinska 138, Janja. Za sve dodatne informacije klijenti se mogu obratiti na kontakt telefon 055/490-808.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име