Oteta djevojčica u Cazinu?

Datum:

Share post:

Za vrijeme školskog odmora sedmoro učenika Osnovne škole “Cazin 1” prijavilo je direktoru škole navodnu otmicu djevojčice.

Za vrijeme školskog odmora sedmoro učenika Osnovne škole “Cazin 1” prijavilo je direktoru škole navodnu otmicu djevojčice. 

Učenici su ispričali kako su vidjeli kombi zelenkaste boje sa zatamnjenim staklima i dvije osobe, jednu s kapuljačom, a drugu s kapom na glavi, od kojih je jedna otela djevojčicu i ubacila je kombi te je odvezli u nepoznatom pravcu, piše Avaz.

Navodna otmica izazvala je pometnju i unijela strah u školu. Policija i pet inspektora su na terenu i u ovom trenutku provjeravaju navodnu otmicu. 

TESTNA REKLAMA

Je li djevojčica oteta ili ne, za sada u MUP USK nisu mogli potvrditi.

– Zvanične prijave o nestanku još nemamo. Policija je na terenu i provjeravamo i snimke s videonadzora s okolnih objekata kako bismo utvrdili navode učenika – kazao je za “Avaz” Ale Šiljdedić, portparol MUP USK.

U školi nam je potvrđeno da nijedan učenik ne nedostaje, ali i da niko od roditelja nije prijavio nestanak djeteta. Za sada ostaje nejasno je li se otmica djevojčice ispred tržnog centra “Ljiljan” uopšte dogodila.

Izvor: avaz.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

UGLJEVIK: ZA 90 DJECE IZ BORAČKE POPULACIJE PO 150 KM ZA ŠKOLSKE UDŽBENIKE

Boračka organizacija Ugljevik obezbijedila je zajedno sa opštinom po 150 KM za 90 djece iz boračkih kategorija kao...

Gradski savjeti mjesnih zajednica: Ignorantski odnos Gradske uprave prema potrebama naših građana

  Saopštenje za javnost prenosimo u cijelosti: Gradska uprava u Bijeljini, predvođena gradonačelnikom Petrovićem ignorantski se odnosi prema zahtjevima i...

Prihvatili Vukana, Selak ih više ne zanima: ŠTA JE DOGOVORENO na opozicionom sastanku u Istočnom Sarajevu

Vodeće opozicione stranke, SDS i PDP, prihvatile su listu Za pravdu i red Nebojše Vukanovića kao ravnopravnog partnera...

SUTRA PRES U SNSD: Aktuelni trenutak poljoprivrede u Semberiji

Sutra, 20.08.2022. godine (SUBOTA), sa početkom u 12:00 časova, u prostorijama GrO SNSD Bijeljina (Filipa Višnjića broj 1),...