Otac mladog košarkaša: ''Nikola je želio samo u Partizan''

Datum:

Share post:

Prelazak talentovanog košarkaša Nikole Radovanovića u beogradski Partizan izazvao je veliku pažnju.

Nakon saopštenja košarkaškog kluba Budućnost Bijeljina i trenera Darija Čojića u kojem je naglašeno da se beogradski tim služio “nečasnim radnjama” kako bi potpisao talentovanog igrača oglasio se i Dragan Radovanović, otac mladog košarkaša koji je to demantovao.

Porodica Radovanović je uputila saopštenje:

– Obraćam se povodom neistina koje je trener KK Budućnost iz Bijeljine, Dario Čojić, javno iznio u vezi sa prelaskom Nikole Radovanovića u KK Partizan. Kada je postalo jasno da Partizan želi Nikolu, a da je Nikolina velika želja da zaigra upravo u crno-bijelom dresu, jer za taj klub navija od malih nogu , stupili smo u pregovore sa KK Budućnost oko obeštećenja.

TESTNA REKLAMA

Moram istaći da su uslovi u kojima je Nikola živio i trenirao u Bijeljini izuzetno loši, a da je sam klub u posljednje dvije godine načinio nekoliko protivzakonitih radnji, poput odvođenja djeteta u inostranstvo bez saglasnosti roditelja, pokušaja falsifikovanja potpisa roditelja, igrača kao i prebacivanja djeteta iz škole u školu bez znanja roditelja.

Stoga, naša želja je bila da Nikola svakako napusti KK Budućnost, jer je postalo kristalno jasno da u tom klubu nema budućnosti .

Gotovo nevjerovatno zvuči, ali želim da javnost sa time upoznam, da klub sa roditeljima nije imao, niti je želio bilo kakvu komunikaciju u posljednje dve godine, a da su predsjednik i trener kluba pregovarali sa trećim stranama bez znanja roditelja.

Nakon što je Partizan ponudio obeštećenje koje je daleko veće od onog koje je tržišno, KK Budućnost je taj predlog glatko odbio, uz jasno agitovanje da Nikola treba da pređe u bilo koji drugi klub, osim u Partizan.

Želim da jasno naglasim, kako smo kao porodica svim srcem želeli da dete praktično izbavimo iz te kuće i neadekvatnih uslova života i rada, čak i po cijenu da prestane da se bavi košarkom. Ovo iznosim sa željom da upozorim sve roditelje čija deca će jednog dana doći u situaciju da treniraju i igraju u KK Budućnost iz Bijeljine.

Želim da se zahvalim agentu, Draganu Deliću, koji nam je veoma profesionalno predočio sve ponude za Nikolu, koji je sam odabrao prelazak u Partizan. Odluka mog sina, za mene predstavlja obavezu i učinio sam sve u skladu sa pravilima da se njegova želja ostvari.

Takođe, želim da napomenem da je kroz sličnu torturu ne tako davno prošao igrač KK Crvena zvezda, Boriša Simanić, čijem ocu Draganu Simaniću želim da se posebno zahvalim na potvrdi svih informacija- ističe se u saopštenju.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PROMOTIVNI FILM O OPŠTINI – “Lopare majevička oaza“ (video)

Ove godine o opštini Lopare je snimljen promotivni film pod nazivom „Lopare majevička oaza“. Načelnik opštine Lopare Rado Savić...

U OBUDOVCU KOD ŠAMCA ODRŽANA TRADICIONALNA DESETA „KOTLIĆIJADA“

U Obudovcu na „Jekića jezerima“ održana je tradicionalna deseta „Kotlićijada“, gdje su u spremanju vrsnih i ukusnih kotlića...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: NEMOJTE NAM OTIMATI POBJEDU

Ekipa Zvijezde 09 odigrala je neriješeno 1:1 sa ekipom Kozare, a nakon meča vidno ljut i izrevoltiran sudijskom...

Da pređemo na TI – ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: “Istina je negdje između“ (video)

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević, bio je gost emisije “Da pređemo na TI”. Đurđević je za portal...