Osnovna škola „Filip Višnjić“ u Donjoj Trnovi svečano obilježila Dan škole (foto)

Datum:

Share post:

Danas je u Osnovnoj školi „Filip Višnjić“ u Donjoj Trnovi uz prigodan kulturno-umjetnički program svečano obilježen Dan škole i učeničkih postignuća.

Svečanosti su prisustvovali brojni gosti, predstavnici Opštine Ugljevik, RiTE Ugljevik, članovi školskog odbora, roditelji, učenici i radnici škole.

Program je otvorio školski hor pjesmom „Srećan nam dan škole“, a potom se prisutnima obratio direktor škole Vujo Marković koji se zahvalio svim gostima što su svojim prisustvom uveličali ovu svečanost.

Prisutnima se obratio i Miroslav Marković, predstavnik Opštinske uprave Ugljevik i u svom obraćanju zaželio učenicima uspješan nastavak školovanja.

 


Svaka generacija je dala svoj neprocjenjiv doprinos onom što danas ova škola jeste, a današnja svečanost je bila prilika da se istaknu postignuća i uspjesi ovogodišnje generacije maturanata.

Škola je uručila zahvalnice i knjige a Opština Ugljevik novčane nagrade učenicima koji su se tokom školovanja istakli odličnim uspjehom, primjernim vladanjem i postignućima na takmičenjima, a na isti način su nagrađeni i nastavnici koji su pripremali učenike za opštinska, regionalna i republička takmičenja.

Za đaka generacije proglašen je Vuk Stankić kome su za dugogodišnji trud i zalaganje prigodne poklone i zahvalnicu uručili direktor škole Vujo Marković, predstavnik Opštine Ugljevik Miroslav Marković i vlasnik d.o.o. Med-Impex Gavro Stjepanović.


U nastavku programa učenici ove škole su se predstavili igrom, pjesmom, recitacijama i raznim igrokazima. Prisutnima su prenijeli vesele i iskrene dječije emocije, onako kako to samo najmlađi znaju i poručili svima da je škola mjesto ljubavi, prijateljstva, razumijevanja i uspjeha.

Za kraj svečanosti prisutnima je, na veliku radost kako mlađih, tako i starijih učenika, predstavljena učionica na otvorenom u kojoj će se održavati nastava za vrijeme toplih jesenjih i proljećnih dana. Učionica na otvorenom je osmišljena i realizovana s ciljem izlaska iz okvira tradicionalne nastave i stvaranja podsticajne okoline i pružiće učenicima ove škole mogućnost učenja i druženja u prirodi.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...