Osnovna škola „Filip Višnjić“ u Donjoj Trnovi svečano obilježila Dan škole (foto)

Datum:

Share post:

Danas je u Osnovnoj školi „Filip Višnjić“ u Donjoj Trnovi uz prigodan kulturno-umjetnički program svečano obilježen Dan škole i učeničkih postignuća.

Svečanosti su prisustvovali brojni gosti, predstavnici Opštine Ugljevik, RiTE Ugljevik, članovi školskog odbora, roditelji, učenici i radnici škole.

Program je otvorio školski hor pjesmom „Srećan nam dan škole“, a potom se prisutnima obratio direktor škole Vujo Marković koji se zahvalio svim gostima što su svojim prisustvom uveličali ovu svečanost.

Prisutnima se obratio i Miroslav Marković, predstavnik Opštinske uprave Ugljevik i u svom obraćanju zaželio učenicima uspješan nastavak školovanja.

 


Svaka generacija je dala svoj neprocjenjiv doprinos onom što danas ova škola jeste, a današnja svečanost je bila prilika da se istaknu postignuća i uspjesi ovogodišnje generacije maturanata.

Škola je uručila zahvalnice i knjige a Opština Ugljevik novčane nagrade učenicima koji su se tokom školovanja istakli odličnim uspjehom, primjernim vladanjem i postignućima na takmičenjima, a na isti način su nagrađeni i nastavnici koji su pripremali učenike za opštinska, regionalna i republička takmičenja.

Za đaka generacije proglašen je Vuk Stankić kome su za dugogodišnji trud i zalaganje prigodne poklone i zahvalnicu uručili direktor škole Vujo Marković, predstavnik Opštine Ugljevik Miroslav Marković i vlasnik d.o.o. Med-Impex Gavro Stjepanović.


U nastavku programa učenici ove škole su se predstavili igrom, pjesmom, recitacijama i raznim igrokazima. Prisutnima su prenijeli vesele i iskrene dječije emocije, onako kako to samo najmlađi znaju i poručili svima da je škola mjesto ljubavi, prijateljstva, razumijevanja i uspjeha.

Za kraj svečanosti prisutnima je, na veliku radost kako mlađih, tako i starijih učenika, predstavljena učionica na otvorenom u kojoj će se održavati nastava za vrijeme toplih jesenjih i proljećnih dana. Učionica na otvorenom je osmišljena i realizovana s ciljem izlaska iz okvira tradicionalne nastave i stvaranja podsticajne okoline i pružiće učenicima ove škole mogućnost učenja i druženja u prirodi.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUP RS “DR MILAN JELIĆ”: Radnik dočekuje Borac, Zvijezda 09 ide u Laktaše

Osmina finala Kupa "dr Milan Jelić" počinje sutra sa prvih pet utakmica ove faze takmičenja. Zbog drugih obaveza,...

Aleksandar Mitrović gospodar vazdužnog prostora iznad Teherana

Srbin dao sedam golova na prvih osam utakmica u dresu Al Hilala Uvek postoji opasnost da neko konstatuje kako...

LOPARE: U SREDNJOŠKOLSKOM CENTRU “VUK KARADžIĆ” INSTALIRA SE SOLARNA ELEKTRANA

U Srednjoškolskom centru  “Vuk Karadžić” Lopare instalira se solarna elektrana snage 25 /KW/ kilovata. Navedena elektrana je rezultat sprovođenja...

BIJELJINA: Prodaja dječijih slika za izgradnju dječijih igrališta (foto)

U toku je Dječija nedjelja, te će tim povodom u četvrtak 5. oktobra 2023. godine sa početkom u...