NASTAVLJA SE OSIPANJE U PDP: Predsjednik Savjeta mladih naustio PDP RS (foto)

Datum:

Share post:

Da, tačno je, napustio sam PDP i podnio sam ostavku na sve funkcije u PDP, potvrdio je za portal Dešavanja u Bijeljini Stefan Gavrić.

Gavrić je bio predsjednik Savjeta mladih PDP RS, član GO PDP Doboj, član Predsjedništva i Glavnog odbora PDP kao i predsjednik Savjeta mladih PDP RS, a tim se povodom oglasio i na svom FB nalogu a post prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji,

Želim vas obavijestiti da sam nakon dugog perioda razmišljanja donio odluku da istupim iz članstva Gradskog odbora Partije demokratskog progresa Doboj, a s obzirom na činjenicu da je gradska organizacija baza i polazna osnova, podnio sam i ostavku na sve funkcije u stranci.

Nakon osmogodišnjeg perioda članstva, iskrenog i žestokog opozicionog aktivizma u PDP-u u kojem sam posljednje četiri i po godine imao priliku i povjerenje da budem predsjednik Savjeta mladih, član Predsjedništva i Glavnog odbora stranke, ova odluka nije ni malo laka, ali smatram da je ispravna i u ovom trenutku jedina moguća.

Zbog neslaganja sa određenim odlukama u smislu vođenja i rada, prije svega Gradskog odbora PDP Doboj, a u određenoj mjeri i vrha partije stava sam da je ovakva odluka nužna i neizbježna.

Zahvalan sam svim saborcima iz PDP-a sa kojim sam od 2015. godine do danas dijelio jednu zdravu i iskrenu opozicionu ideju. Prošli smo zajedno mnogo toga – od borbe za stipendije u Doboju zbog čega smo bili i verbalno i fizički napadani, preko peticija u kojim smo dobijali više od 1000 potpisa podrške Dobojlija, do otkrivanja „afere kiseonik“ u Banjaluci, a zatim i u Doboju.

Razotkrili smo i izborne prevare u Doboju, izborili smo se za ponavljanje izbora, organizovali i učestvovali u mnogim protestima, trpjeli sabotiranje, upade i prekidanje javnih tribina od strane političkih neistominjljenika, ali jedno je sigurno – BORBA SE NASTAVLjA!

S tim u vezi, na kraju želim naglasiti da ću zajedno sa svojim prijateljima i saborcima nastaviti opoziciono djelovanje, a vrijeme će pokazati na koji način i u kakvom obliku.

Cilj je jasan – borba i pobjeda nad antinarodnim režimom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...