ORAŠANIN SDS: Da se utvrdi odgovornosti za postavljanje benzinske pumpe u Ulici srpske vojske i uklanjanje iste

Datum:

Share post:

Na današnjoj 14. sjednici Skupštine Grada Bijeljina, odbornik ispred Kluba odbornika SDS Mirjana Orašanin, podnijela je inicijativu vezanu za utvrđivanje odgovornosti za postavljanje benzinske pumpe u Ulici srpske vojske, između Gradskog parka i Bolnice i uklanjanje iste sa navedene lokacije.

U Inicijativi se navodi sljedeće:

„U ime velikog broja građana Bijeljine, tražim (iniciram) da se utvrdi odgovornost za postavljanje benzinske pumpe u ulici Srpske vojske, na potezu između jedinog gradskog parka i bolnice, te da se pokrene procedura za njeno uklanjanje.

Obrazloženje: Naime, građani Bijeljine pokrenuli su inicijativu prikupljanja potpisa za uklanjanje benzinske pumpe u ulici Srpske vojske br. 18, a koja se nalazi između gradskog parka i bolnice u okruženju velikog broja zdravstvenih ustanova. Do sada je prikupljeno 1287 potpisa i nastavlja se dalje.

Stoga, građani ovom inicijativom traže od Gradonačelnika da pokrene proceduru za uklanjanje gore navedene benzinske pumpe, i da se preduzme sve mjere za utvrđivanje odgovornosti za njeno postavljanje na ovoj lokaciji.

Građani postavljaju pitanje koliko potpisa je potrebno prikupiti da bi ova inicijativa bila sprovedena u djelo, uz obavještenje da će se nastaviti sa prikupljanjem potpisa koji će biti predočeni i dostavljeni Gradonačelniku i Skupštini Grada.

Inicijativu upućujem Gradonačelniku, Gradskoj upravi, Odjeljenju za stambeno-komunalne djelatnosti.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...