Opština Ugljevik neprestano u investicionom ciklusu – U toku asfaltiranje puta koji spaja tri mjesne zajednice

Datum:

Share post:

U Mjesnoj zajednici Maleševci kod Ugljevika danas je u toku asfaltiranje 500 metara lokalnog puta koje se finansira iz opštinskog budžeta sa 60.000 KM.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić posjetio je radove i izrazio zadovoljstvo jer ovaj put  povezuje tri ugljevičke mjesne zajednice, Maleševce, Gornje Zabrđe i Tutnjevac.

-Naša potreba i želja je da izgradnjom infrastrukturnih projekata učinimo život ljepšim i da održimo stanovništvo na ovim prostorima-rekao je Perić.

On je podsjetio da je juče položen asfalt na 500 metara puta u Donjoj Trnovi te da je opština Ugljevik neprestano u investicionom ciklusu.

-Radićemo i u Donjem Zabrđu, Bogutovom Selu, ulice u samom centru Ugljevika i tako redom, neprestano na poboljšanju kvaliteta i uslova života naših stanovnika-najavio je Perić.

Odbornik u Skupštini opštine Ugljevik Dragomir Sekulić rekao je da je mještanima Maleševaca na ovaj način bliža Bijeljina i Brčko distrikt.

-U ovim mjestima se proizvodi velika količina šljive, pa je samim tim i prevoz voća sada lakši i to je lijepa slika našeg Ugljevika-podsjetio je Sekulić.

U blizini ovog puta, Sekulić je istakao, nalazi se spomen Đuri Bižiću.

-Svi koji posjećuju spomenik od danas će imati bolju putnu komunikaciju-zaključio je Sekulić.

Mještanin Maleševaca Milan Lazić izrazio je zadovoljstvo jer se novim asfaltnim putom dobila brža veza prema Brčko distriktu i Bijeljini i zahvalio rukovodstvu opštine Ugljevik na dosadašnjoj podršci.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Studenti iz Šapca posjetili bijeljinsku Bolnicu

Studenti druge godine i njihovi profesori Akademije strukovnih studija Šabac, Odsek za medicinsko i poslovno tehnološke studije iz...

Kako da zaštitite vašu baštu i biljke od nevremena

Bašte i vrtovi su dio mira i ljepote u našim životima, ali ih nevrijeme može brzo pretvoriti u...

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...

Odbojkaši „Radnika“ odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Odbojkaši Radnika odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iako nisu imali prednost domaćeg terena u finalu, odbojkaši Radnika...