1. Obavještava se javnost Opštine Šamac da je nosilac pripreme dana 31.10.2023. godine usvojio Nacrt Regulacionog plana „Slobodne zone Lugovi“ (u daljem tekstu: Nacrt).
2. Nacrt se izlaže na javni uvid u periodu od 06.11.2023. godine do 06.12.2023. godine, svakim danom osim subote, nedjelje i državnih praznika, u vremenu od 07:00 do 15:00 časova, u prostorijama Opštinske uprave Šamac.
3. Svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na objavljen Nacrt u periodu trajanja javnog uvida, najkasnije do 06.12.2023. godine, upisom u svesku koje će se nalaziti u prostoriji gdje će biti izložen Nacrt, a mogu se dostaviti u formi dopisa Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove, kao i nosiocu izrade Centra za projektovanje i konsalting „CPK“ d.o.o. Banja Luka.

Lica koja daju primjedbe, prijedloge i mišljenje treba da napišu svoje ime i prezime, tačnu adresu, kako bi se mogla dostaviti povratna informacija, odnosno stav nosioca izrade plana o njihovim primjedbama, prijedlozima i mišljenjima.

NAČELNIK ODJELJENJA
Vedrana Mihaljčić, dipl. inž. građ.

Prilog:

– Оглас – Обавјештење за јавност о стављању на јавни увид Нацрта Регулационог плана „Слободне зоне Лугови“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име