Udruženja građana Centar za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama u razvoju „Djeca sunca“ organizovalo je na gradskom trgu u Šamcu akciju prikupljanja sredstava za pomoć njihovom članu Igoru Steviću, kojem je majka nedavno izgubila život u teškoj saobraćajnoj nezgodi.

Predsjednik Udruženja Tanja Ninković rekla je da su na gradskom trgu sa djecom iz udruženja prodavali štofove i reslove koje im je donirala Zorica Bajić iz Drvara, koja sada živi u Šamcu i bavi sa krojenjem i šivenjem.

„NJena želja je da sav prihod ide u humanitarne svrhe, za našu djecu. Mi smo odlučili zajedno da sav prilog ide u ruke Igora Stevića, čija je majka proljetos tragično nastradala u saobraćajnoj nezgodi“, navela je Ninkovićeva i dodala da prodaja ide dobro.

Ona je rekla da je Igor član Udruženja, ali da, nažalost, ne dolazi često u Udruženje jer nema prevoza.

Ninkovićeva je podsjetila da u Udruženju ima 20 redovnih članova koji dolaze u radionice i na stručne tretmane, a da na šamačkom području ima 57 djece i odraslih koji imaju poteškoće i ne mogu biti stalno sa njima.

Ona je podsjetila da djeca u Udruženju imaju redovno radionice na različite teme i rade sa volonterima na svojoj motorici.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име