OO DNS Sokolac: Da li su stan i novac, vrijedni nadimka PAPAK?

Datum:

Share post:

Na konstitutivnoj sjednici SO Sokolac danas je formirana nova skupštinska većina.

Većinu čini 7 odbornika SNSD-a, 2 odbornika DEMOS-a, jedan odbornik Ujedinjene Srpske i jedan nezavisni odbornik koji je napustio DNS. Tim povodom, na svojoj instagram stranici oglasio se i OO DNS Sokolac:

Poštovani članovi, simpatizeri i građani Sokoca
Obavještavamo Vas da je Njegoš Samardžija, izabrani odbornik DNS-Sokolac, iznevjerio našu stranku i djelujući samostalno omogućio formiranje koalicione većine u skupštini opštine Sokolac, protivno stavovima DNS-a.

Iako je svoju političku ali i poslovnu afirmaciju doživio u okvirima DNS-a, naročito zahvaljujući trudu našeg predsjednika Nenada Nešića koji mu je dao hljeb u ruke, odlučio je da sve to pogazi radi ličnog interesa. Tako se Samardžija pridružio jatu političkih preletača ili popularno nazvanih papaka, ljudi koji su spremni da postanu roba kojom se trguje.

TESTNA REKLAMA

Pogazio je povjerenje 1100 građana Sokoca koji su dali podršku našoj stranci na prethodnim izborima ali i obesmislio sav trud naših kandidata i članova stranke koji su se nesebično zalagali da dobiju povjerenje naroda.

Javnosti postavljamo pitanja? Do kada će nakaradni zakoni dozvoljavati ovakve političke (NUS)pojave. Da li je dozvoljeno izabrane odbornike ucjenjivati, prijetiti im ili prosto ih kupiti, ako su kao narečeni Samardžija na prodaju? Da li su stan i novac, vrijedni nadimka PAPAK, i prezrenih pogleda svojih sugrađana? – navodi se u saopštenju OO DNS Sokolac.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Od ponedjeljka u Banji Dvorovi škola plivanja za djecu u riziku (foto)

Banja Dvorovi, kao jedna od tri društveno-odgovorne ustanove, odnosno preduzeća, već tradicionalno organizuje školu plivanja za djecu u...

VUČIĆ: Tri opcije za mandatara – Brnabić, Vučević, jedan iz koalicije

Tri moguće opcije za mandatara su aktuelna premijerka Ana Brnabić, Miloš Vučević i jedan iz redova koalicionih partnera,...

Izabrana je nova generacija ljepotica iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja

Hotel Jelena Brčko, u petak 12.08.2022., ugostio je najljepše djevojke iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja. Pod pokroviteljstvom Vlade Brčko...

NEŠIĆ, DNS: Mostarska policija da rasvijetli vandalski napad na Staru crkvu u Mostaru

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić zatražio je od mostarske policije da hitno rasvijetle vandalski napad na Staru crkvu u...