“ON JE OPASAN MONSTRUM“ Đajić najavio opoziv Stanivukoviću nakon izbora

Datum:

Share post:

Stanje u Banjaluci je katastrofalno. Nikad nije bilo gore, a nikad više para, imamo nestručnu osobu, neuviđavnu osobu, zbog one afere – jednog opasnog monstruma koji vodi grad, oštro je rekao Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD, gostujući jutros na RTRS.

On je ponovio kako se začudio da je narod mogao “tako pogriješiti”.

– Zaigralo se neko dijete koje ne zna ništa, dobio (položaj) spletom okolnosti. Mi smo njega pustili da troši pare. Zaradićemo pare. I on troši nemilice. Kombinacijama raznim. Zato sam ja tu da ne dođe do grešaka koje se ne mogu popraviti – rekao je Đajić objašnjavajući zašto vladajuća većina u Skupštini grada Banjaluka nije omogućila porez na nepokretnosti kakav je ranije bio, te opstruiše eventualne prihode koje bi mogla donositi Poslovna zona “Ramići”.

“Izgubio povjerenja građana”

Prema njegovim riječima, skupštinska većina ne smije dozvoliti regulacione planove koji bi “unakazili Banjaluku”.

– Ako mi dozvolimo da napravi neke zgrade na pogrešnim mjestima, mi ih ne možemo više rušiti. Znači, to ostaje čitav život, vijek vjekova Banjaluka je nepovratno izgubljena, uništena – ocijenio je predsjednik GO SNSD Banjaluka.

Osvrnuo se i na jučerašnje obraćanje gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, radnicima Gradske uprave, kada je upozorio da se u Banjaluci dešava ekonomski egzodus prema finansijama, kojim se ugrožavaju osnovne potrebe funkcionisanja Banjaluke, a samim tim i plate svim zaposlenima.

– Izvinjavam se radnicima Gradske uprave što ga nismo prije smijenili! Kad je već izgubio povjerenje građana (on stalno prijeti nekim mitinzima, a niko neće da izađe) onda je istjerao radnike, koji ne znaju zbog čega su dolje. Kažem radnicima, ne bojte se, uskoro ćemo to fino poredati, niko neće biti otpušten. Koga tu postavimo (nakon izbora) trudiću se da taj radi samo u interesu građana Banjaluke i očuvanju Republike Srpske. Istovremeno ću dati sve od sebe da i oni koji sad loše rade i iz naše partije, okruženja predsjednika Dodika, da se sklone. Da dođu pametni, sposobni, patriote – izjavio je Vlado Đajić, ne precizirajući kakve veze imaju opšti izbori sa dešavanjima na “lokalu”.

Eksperiment u Banjaluci

Podrška Stanivukoviću, dodaje on, vidjeće se za dva mjeseca!?

– Odnos snaga će biti takav da ovaj gradonačelnik neće još dugo biti tu. On ne zna voditi Banjaluku, vratio ju je stotinu godina unazad. On je čovjek koji ne zna raditi ništa osim neke performanse, osim što je gore izvršio teroristički akt na naše pacijente kada je izmislio aferu “Kiseonik”- rekao je Đajić.

Na opasku voditelja RTRS da su u pitanju teške kvalifikacije, Đajić je odgovorio: ” Blage su riječi za takvu osobu”.

Ističe da SNSD “ne smije više dozvoliti eksperiment koji se desio u Banjaluci, da uništimo RS, jer u RS nikad nije bilo gore”.

– Srbi preko Drine (!?) nikada nisu bili u težoj situaciji nego sada i postoji šansa da se totalno isele ili da ih nestane.  Mi zato to radimo, ja sam zbog toga tu, zbog misije da napravimo dobar sistem – zaključio je Đajić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com/rtrs.tv

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VRIJEME DANAS umjereno oblačno uz moguće slabe padavine

Ujutru umereno oblačno uz sunčane periode i hladnije, u višim predelima slab mraz. Mjestimično uz riječne doline i...

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...