OMLADINSKA ŠKOLA ZADRUGARA IZ DONJEG CRNJELOVA PONOS FUDBALSKE SEMBERIJE (foto)

Datum:

Share post:

Fudbalski klub Zadrugar Donje Crnjelovo

Entuzijazmom, voljom i upornim radom dolazi se do vrhunskih rezultata to je potvrdila mala četa ali odabrana iz Fudbalskog kluba Zadrugar iz Donjeg Crnjelova na čelu sa predsjednikom kluba Mićom Živićem, sportskim direktorom Zoranom Simićem, te klupskim UO nalaze se na putu istorijskog uspjeha.

Zadrugar je trenutno lider u Regionalno ligi grupa “Istok“ i sasvim je izgledno da će zadržati prvo mjesto što će im omogućiti prelazak u viši rang takmičenja u Drugu ligu “Istok“.

Paralelno sa prvim timom aktivno se radi na animiranjem mlađih naraštaja u Omladinsku školu Zadrugara. Iako je oformljena prije dva mjeseca vlada veliko interesovanje dječaka i djevojčica onih koji bi se posvetili fudbalu. Trenutno Omladinska škola Zadrugara broji 55 dječaka i 13 djevojčica.

– Najzaslužniji za ovaj projekta su legende kluba koji su celi svoj život podredili Zadrugaru su sportski direktor Zoran Simić i klupski predsjednik Mićo Živić bez čije pomoći Zadrugar ne bi bio na ovom mjestu gdje je danas. Okupili smo djecu uzrasta od 2007. do 2017. godišta, a uslovi za trening su sjajni tu su reflektori tako da se treninzi mogu održavati i u noćnim terminima. Počeli smo da idemo na turnire, a nadam se da će nam lijepo vrijeme ići na ruku i ovom prilikom pozvao bi svu djecu iz Crnjelova i okoline da se pridruže Omladinskoj školi Zadrugara – rekao je trener u Omladinskoj školi Zadrugara Aco Đokić.

Pored prekaljenog fudbalskog znalca Ace Đokića u radu Omladinske škole uključen je još jedan bivši fudbalski “as“ Nemanja Matović.

– Zaista su uslovi odlični, i ono što nas je iznenadilo gdje se u kratkom periodu javio priličan broj djece svih uzrasta. Ovo što su započeli u Zadrugaru Zoran Simić i Mićo Živić uz našu pomoć je prava stvar pogotovo za djecu iz ovoga kraja. Nadam se da će odziv biti još veći da će Omladinska škola Zadrugara biti za ponos svima koji žive na području Semberije i šire – istakao je Matović.

Semberija je bila uvije rasadnik mladih fudbalskih talenata, poput Luke Jovića, Branimira Bajića, Mihajla Ristića, Dejana Joveljića, Save Miloševića, Dragana Mićića i mnogih drugih koji su iz klubova sa područja Semberije, branili boje i nastupaju velikim klubovima širom bivše Juge i Evrope.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Sportske Aktuelnosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STOJANOVIĆ: SNSD nije velika partija, igubili ste u Bijeljini 183:0!

Tomica Stojanović je na današnjoj sjednici NS RS kao poslanik SDS rekao da SNSD nije velika partija. Vi ste...

BRNABIĆ: Imate moju ostavku na stolu, Vučić, neće biti prelazne Vlade

Predsjednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obraćaju se javnosti iz Predsedništva. - Premijerka Ana Brnabić izjavila...

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...