U Bijeljini je danas održana prva sjednica Uprave Javnog preduzeća „Autoputevi Republike Srpske“ d.o.o. Banja Luka u prostorijama Poslovne jedinice u Bijeljini.

-Kao što je poznato, Poslovnu jedinicu u Bijeljini osnovali smo prošle godine, ponajprije zbog činjenice da će istok Republike Srpske u narednih nekoliko godina biti veliko gradilište, zahvaljujući upravo JP „Autoputevi Republike Srpske“ i našim projektima u oblasti putne infrastrukture, izjavio je Nedeljko Ćorić direktor ’’Auto puteva’’ Srpske.

-Zadatak zaposlenih u PJ Bijeljina prvenstveno će biti pružanje logističke podrške izvođaču i nadzoru nad radovima, našem inženjerskom timu na terenu, ali i građanima Bijeljine i Semberije, koji su na bilo koji način uključeni u realizaciju projekta izgradnje autoputa Beograd – Banja Luka i planiranih brzih puteva, rekao je Ćorić.

-Nastojaćemo da održavanje sjednica Uprave preduzeća u PJ Bijeljina postane praksa u narednom periodu, a namjera nam je da u ovim prostorijama ugostimo i članove Nadzornog odobra i Odbora za reviziju, kao upravljačkih organa našeg preduzeća, zaključio je Ćorić

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име