U organizaciji Atletsko – rekreativnog kluba Modriča i pod pokroviteljstvom opštine Modriča i Rafinerije ulja Modriča, sinoć, 29. juna održana je 6. Ulična trka „Modriča 2024“. Učešće je uzelo preko 250 takmičara iz Republike Srpske i BiH, Srbije, Hrvatske, Rusije, SAD i Češke Republike.

Start i cilj trke bio je na Trgu dr Milan Jelić. Trku je zvanično otvorio Jovica Radulović načenik opštine Modriča, te je po završetku trke uručio pehare, medalje i novčane nagrade najboljim takmičarima.

U konkurenciji seniora na stazi dugoj 10 kilometara pehar je osvojio Žarko Jovanović, istrčavši maraton za svega 34.41 minuta. Drugi je bio Ante Živković, a treći Sreto Krstić.

U konkurenciji žena na 10 kilometara najbolja je bila Slađana Stamenković istrčavši maraton za 38.38 minuta. Drugo mjesto pripalo je Mariji Vrajić, dok je treća bila Snježana Pisarić.

Najbrži modričanin bio je Žarko Jovanović, a najbrža modričanka Danijela Mlinarević.

Na stazi dugoj 5 km najbolji je bio Đorđe Ćerić stigavši na cilj za svega 18.44 minuta, drugi je bio Mato Mićanović i treći Boško Božić.

U konkurenciji žena najbolja je bila Sanela Savić. Drugo mjesto osvojila je Marija Subotić i treće mjesto pripalo je Sandi Skenderija.

Trci seniora prethodila je Tropic dječija trka gdje je učešće uzelo preko 300 modričkih mališana.

Nakon završetka trke učesnici i gledaoci uživali su u pop rok koncertu benda “Grove Street” u organizaciji Turističke organizacije Modriča.

Dešavanja u Bijeljini
izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име