ODRŽAN SASTANAK 3X3 LIGE SRPSKE SA PREDSJEDNIKOM KS RS

Datum:

Share post:

Košarkaški savez Republike Srpske u Gradišci je održao „Košarkaški sabor 2022.“ u okviru kojeg je održan i sastanak 3×3 Republike Srpske, na kojem je bio prisutan i predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević.

Đurđević je pohvalio rad Saveza 3×3 Republika Srpska, te istakao da će se Savez još aktivnije uključiti i podržati rad 3×3 Republika Srpska, kroz obezbjeđivanje slota za pobjednika šampionata Republike Srpske, kao i u vidu stručne i tehničke pomoći pri izradi propozicija takmičenja I drugih dokumenata koji uređuju ovu oblast.

Pored saradnje sa KSRS, na dnevnom redu našla se i tačka o izboru predstavnika KSRS u radno tijelo 3×3 BiH, za koju su pristigle dvije prijave, Nikša Milunović i Aleksandar Vranješ.

Nakon diskusije, Vranješ je povukao svoju kandidaturu, te će Milunović biti predstavnik Srpske u 3×3 BiH u narednih 12 mjeseci.

Do početka lige 2023, biće održana još dva sastanka, kada će biti više detalja oko nove sezone a svi gradovi koji žele postati dio ove priče svoje zahtjeve i prijedloge za unapređenje 3×3 lige Republike Srpske mogu poslati na oficijalni e-mail organizacije 3x3republikasrpska@gmail.com

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...

Partijama iz budžeta 375,6 miliona KM

Političkim partijama u Bosni i Hercegovini sa svih nivoa vlasti, od 2004. godine, zaključno sa 2023. godinom isplaćeno...

BiH za deceniju ostala bez skoro 50.000 srednjoškolaca

Da su školske klupe i učionice u srednjim školama širom Bosne i Hercegovine sve praznije i da zvono...

Nagle promjene temperature loše utiču na procvjetale voćke

Voćnjaci širom Bosne i Hercegovine uveliko su u fazi beharanja, ali niske temperature koje su stigle mogle bi...