Sinoć je završen ovogodišnji futsal turnir „Donja Trnova 2024“.

Prvo mjesto i novčanu nagradu od 1500 KM osvojila je ekipa „Sunrise“ iz Bijeliine, dok je drugo mjesto i nagradu od 500 KM osvojila ekipa „Joja knauf“ Hase.

Za najboljeg igrača turnira proglaše je Jovan Lakić iz ekipe „Sunrise“ Bijeljina, dok je najbolji golman Mihailo Mašanović iz ekipe „Joja knauf“ Hase.

Organizator turnira Slobodan Živanovic kaže da je izuzetno zadovoljan turnirom, kako u organizacionom dijelu, tako i po broju ekipa učesnica.

-Veoma sam zadovoljan turnirom jer smo ove godine uspjeli okupiti 20 ekipa. Želja nam je da ovaj futsal turnir preraste u tradiciju. Kao organizator želim da se zahvalim svim ekipama na učešću, svima koji su na bilo koji način pomogli organizaciju turnira, a posebno Opštini Ugljevik i načelniku Opštine gospodinu Vasiliju Periću koji su bili generalni pokrovitelji turnira obezbjedivši nam u potpunosti nagradni fond- rekao je Živanović.

Nagrde najboljim ekipama i pojedincima, u ime organizatora i Opštine Ugljevik kao generalnog pokrovitelja, uručili su oragnizator Slobodan Živanović i dugogodišnji sportski radnik iz Trnove Goran Stevanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име