Odbornik Ognjen Đuka napustio DNS u Bijeljini

Datum:

Share post:

Ognjen Đuka, odbornik Demokratskog narodnog saveza u gradskom parlamentu, podnio je ostavku na članstvo i sve funkcije u stranci. U saopštenju medijima, Đuka je naveo da će ubuduće djelovati kao nezavisni odbornik.

Kako navodi u saopštenju, ostavku podnosi iz moralnih i političkih razloga ali i grupnog nezadovoljstva.

“Zbog odnosa vrha stranke prema gradskom odboru DNS-a  u Bijeljini, a posebno zbog načina vođenja kadrovske politike. Ovu odluku donio sam poslije dugog razmatranja i razišljanja sa gore pomenutim članovima stranke i svojim timom ljudi” navodi Đuka. 

Smatra da ponižavajući odnos u stranci nije zaslužio ni on ni njegovi saradnici i istaknuti članovi stranke u Bijeljini.

TESTNA REKLAMA

“Pošto u DNS Bijeljina više nema mjesta za ljude koji su ga stvarali, gradili i donosili značajne rezultate i održali poslije cijepanja Gradskog odbora, uprkos činjenici da je velika većina članstva napustila DNS, smatramo da u takvom okruženju ne možemo i ne želimo da radimo, jer nas sprečava da predstavljamo interese građana Semberije na pravi način”, navodi Đuka u svom saopštenju.

On će u narednom periodu u gradskom parlamentu djelovati kao nezavisni odbornik u Skupštini grada, a o svom budućem političkom djelovanju će blagovremeno obavijestiti javnost. 

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...

KMF Radnik Bijeljina ima još jednog reprezentativca

Da se u ekipi KMF Radnik MD Shop ozbiljno radi, to pokazuju rezultati u prethodne dvije sezone, ali...

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...