ODBOJKAŠIMA “RADNIKA“ PEHAR KUPA BiH (foto)

Datum:

Share post:

Odbojkaši bijeljinskog „Radnika“ danas su na krilima navijača u svom gradu ubjedljivom pobjedom 3:0 savladali ekipu „Domaljevca“ i osvojili Kup BiH.

U uzbudljivom finalu rezultat po setovima bio je 25:16, 25:19, 25:19.

Za najboljeg igrača utakmice proglašen je Miodrag Marinković. Predsjednik Odbojkaškog kluba „Radnik“ Nedeljko Ćorić čestitao je igračima za istrajnost i borbu na svim takmičenjima i napomenuo da se trud i zalaganje uvijek isplate.

Ćorić je podsjetio da je po imenovanju na funkciju predsjednika u ovom sportskom kolektivu istakao da je cilj da Odbojkaški klub „Radnik“ bude vraćen na staze stare slave i da osvaja titule.

„`Radnik` je svojim rezultatima opravdao to što smo vjerovali u njih i onda kada su svi gotovo digli ruke. Bijeljina je grad sporta i nadam se da ćemo u godinama pred nama budućnost biti sve svjetlija i da će mnoga finala u dvoranskim sportovima biti igrana u sali kakvu ovaj grad zaslužuje“, rekao je Ćorić.

Nedeljko Ćorić, Darko Manojlović

Odbojkaški klub „Radnik“ u novembru je osvojio i Kup Republike Srpske, dok ih za nekoliko dana očekuje borba u Premijer ligi BiH, a prva prepreka na putu do titule u polufinalu biće im ekipa iz Ljubinja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE za 29. mart: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

VRIJEME DANAS pretežno sunčano

U prvom dijelu dana toplo i pretežno sunčano, na jugu i zapadu uz umjerenu oblačnost. U drugom dijelu...

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...