Od ponedjeljka pojačana kontrola saobraćaja na području Policijske uprave Bijeljina

Datum:

Share post:

Na području Policijske uprave Bijeljina u periodu od 17. do 22.oktobra 2022. godine sporovodi se regionalna akcija u cilju prevencije saobraćajnih nezgoda. Akcija će se spovodi u peruiodu od 17.10. do 20.10.2022.godine sa akcentom na kontrolu poštivanja ,,odnosa vozač-pješak“ i od 20.10.do 22.10.2022.godine sa akcentom na kontrolu vožnje pod dejstvom alkohola.

U mjesecu oktobru 2021. godine dogodilo se 26 saobraćajnih nezgoda sa nastradalim licima od čega su dvije nezgode sa smrtno stradalim licima, šest sa teže i 18 sa lakšim tjelesnim povredama. U ovim nezgodama pet pješaka je zadobilo tjelesne povrede od čega jedan smrtne, dva teže i dva lakše tjelesne povrede. Takođe, u oktobru 2021. godine 16 saobraćajnih nezgoda ili 15% prouzrokovali su vozači pod dejstvom alkohola.

Policijska uprava Bijeljina apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i pravila, kao i da ne učestvu u saobraćaju ukoliko su pod dejstvom alkohola.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Do kraja decembra preventivna kampanja za mirne i bezbjedne praznike – Pucanj nije muzika, vatreno oružje nije instrument (foto)

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske počinje danas preventivnu kampanju “Slavi odgovorno” čiji je cilj upoznavanje građana o...

”Od Baha do Sevdaha” – koncert Siniše Pajića u Bijeljini (foto)

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ organizuje koncert Siniše Pajića pod nazivom ”Od Baha do Sevdaha” 6. decembra 2022....

Dragan Marinković Maca: „Da li smo komični u svojoj tragičnosti ili tragični u svojoj komičnosti, vječno pitanje…“ (video)

Dragan Marinković Maca, poznati srpski glumac i reditelj, bio je gost portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji "Razgovor...

Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450...