Obren Petrović prešao u Srpski klub nakon izlaska Nenada Nešića

Datum:

Share post:

Šef Srpskog kluba u Predstavničkom domu Paralamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić rekao je danas da ovaj klub nije prestao da radi izlaskom Nenada Nešića /predsjednika DNS-a/, te da će novi član tog kluba biti Obren Petrović.

Kada je riječ o eventualnoj odluci CIK-a o ponavljanju izbora u Doboju, Stevandić, koji je predsjednik Ujedinjene Srpske, rekao je da će se sačekati da se vidi kojim će se to argumentima voditi CIK u slučaju takve odluke.

– Bojimo se da je to pravljenje paralele za Srebrenicu i da je sve to ujdurma koju radi CIK za Srebrenicu. Ništa ne vjerujemo CIK-u – istakao je Stevandić.

Stevandić kaže da još nije donesena odluka o tome da li će Ujedinjena Srpska podnijeti prijave protiv CIK-a, zbog koje je stranka izgubila 15 dana u pravnoj borbi i sa kampanjom je kasnila pet dana.

TESTNA REKLAMA

Stevandić je dodao da je juče CIK zatražio da Ujedinjena Srpska dostavi podatke iz 2018. godine koji su već bili dostavljeni.

On je rekao da su probleme posredstvom CIK-a pravili SDS i PDP, te da je, uprkos tome, Ujedinjena Srpska postigla mnogo bolji izborni rezultat u većem broju gradova ili opština od ove dvije partije pojedinačno ili obje zajedno.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: novidani.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...

BIJELJINA: LISTA.BA te nagrađuje – osvoji iPhone 13 Max Pro, Televizor ili Tablet

www.Lista.ba  te NAGRAĐUJE SA: 1. iPhone 13 Max Pro, 2. Televizorom 40 inča Android, 3. Tabletom Lenovo 10 inča Ukoliko zeliš da...

21. “Zlatni kotlić Semberije“ u subotu u Banji Dvorovi

Turistička organizacija Grada Bijeljine i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zlatni kotlić Semberije“ koja se održava po 21....

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...