OBILJEŽEN NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK – VASKRS U BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ BIJELJINA

Datum:

Share post:

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, direktor Bolnice “Sveti Vračevi” prof. dr Zlatko Maksimović, obišao je jutros medicinsko osoblje Bolnice koji  u vrijeme praznika marljivo rade i vode brigu o zdravlju naših sugrađana.

Zajedno sa dežurnim ljekarima i medicinskim osobljem direktor Maksimović je obišao naše najmlađe pacijente hospitalizovane na Odjeljnju pedijatrije i darivao ih vaskršnjim jajima uz prigodne poklone i slatkiše, uputivši im želje za brzo ozdravljenje.

Sa najljepšim željama majkama porodiljama i njihovim bebama, prof. Maksimović je, u pratnji dežurnog osoblja Odjeljenja ginekologije i akušerstva, obišao i porodilište, gdje je trenutno osam novorođenih beba, četiri dječaka i četiri djevojčice.

 “Vaskrs je najveći hrišćanski praznik, kojem se najviše raduju djeca i ovo je naš mali doprinos da mališanima današnji dan učinimo ljepšim i prijatnijim, kao i da im dočaramo dio praznične atmosfere”, rekao je prof. dr Zlatko Maksimović.

Direktor bijeljinske bolnice posjetio je jutros šestogodišnju djevojčicu koja je sinoć povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći, smještenu  na Odjeljenju za intenzivnu njegu. Prema riječima prim.dr Mikajla Lazića, dječijeg hirurga, šestogodišnje dijete je u stabilnom stanju, sa ugruvanosti više dijelova tijela, ali, kako je naveo,  bez uočenih značajnijih povreda unutrašnjih organa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SINIŠA PAJIĆ: Čast je pjevati za našu Republiku Srpsku i našu Srbiju

Siniša Pajić iz Bijeljine je profesor solo pjevanja i zaposlen je od 2010 godine u Muzičkoj školi „Stevan...

Biciklisti prvu etapu trke završili u Bijeljini – pobjednik biciklista iz Australije (foto)

Učesnici 18. međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" stigli su u Bijeljinu. Biciklista iz Australije Dilan Hopkins, pobjednik je prve etape...

OSTOJIĆ, BO RS: Nismo genocidan narod – Svekoliki srpski narod protiv onoga što nam se pokušava staviti kao etiketa

Radan Ostojić, predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske, izrazio je zahvalnost velikom broju građana Srpske što su se odazvali...

DODIK: Ne želimo da živimo s vama koji hoćete da kažete da je srpski narod genocidan

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, poručio je sa Trga Krajine u Banjaluci da se u Srebrenici jula 1995....