Obilježavanje Dana srpskog jedinstva: Pojačane mjere bezbjednosti u Bijeljini

Datum:

Share post:

Građane koji budu željeli da prate ovu državnu manifestaciju, koja će početi u 11 časova, savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Iz MUP-a savjetuju građanima da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi, sa sobom ne nose ruksake i torbe, te da uz sebe imaju neki identifikacioni dokument.

– Ugostiteljski lokali, zanatske i trgovačke radnje koje se nalaze u užem centru grada Bijeljine neće raditi navedenog dana do 16 časova – dodaje se u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač je, s ciljem preduzimanja bezbjednosnih mjera povodom obilježavanja ovog praznika, izdao naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području Bijeljine za 15. septembar od 00 do 24 časa.

TESTNA REKLAMA

U saopštenju se navodi da Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za taj dan neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

Iz MUP-a podsjećaju predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane da je radi bezbjednosti učesnika danas na području grada Bijeljina zabranjena upotreba dronova.

Vlade Republike Srpske i Srbije odlučile su da Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave bude 15. septembra. Na ovaj dan je 15. septembra 1918. godine počeo proboj Solunskog fronta.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com/srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...

AGRO SAVJET: Plodored u povrtarskoj proizvodnji

Plodored je organizovano smenjivanje povrtarskih usjeva na istoj parceli u toku određenog broja godina, obično 3 do 7...

SERVISNE INFORMACIJE za 27. januar: Prekidi u snabdijevanju električnom energijom

Prema najavama iz „Elektro-Bijeljina“ a.d. Bijeljina, planirana isključenja za danas su: korisnici koji se napajaju električnom energijom sa trafostanice...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 1,50-2,00 KM CRNI LUK kg 1,50 KM BIJELI LUK kg 8,00-10,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...