Obavljen žrijeb za Srpska open: Đokovića očekuje mogući derbi

Datum:

Share post:

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković saznao je put na Srpska openu u Banjaluci.

Đoković je iznenađujuće rano ispao na mastersu u Monte Karlu, nakon što ga je u osmini finala iznenadio Lorenco Museti, pa mu je i to dodatni motiv da u Banjaluci pokaže koliko može. A svijet zna koliko je to.

Kao što je poznato, prvi nosilac na turniru slobodan je u prvom kolu, a potom će snage odmjeriti protiv boljeg iz duela Van Aša i Stena Vavrinke. Kako su mečevi prvog kola na program u ponedjeljak i utorak, najrealnije je da Đoković na Centralni teren Srpska opena prvi put istrči u srijedu.

Ukoliko sve bude po planu u četvrtfinalu će ga dočekati najvjerovatnije Kecmanović, dok bi u polufinalu prema projektovanom žrijebu trebalo da se sastane sa Monfisom.

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

Bez obzira na ostale kvalitetne tenisere u žrijebu, najviše šansi da dođu do finala imaju Đoković i drugi nosilac Andrej Rubljov. Bila bi to svojevrsna repriza finala iz prošle godine u Beogradu kada je ruski teniser bio bolji.

Podsjetimo, Srpska open igra se u Banjaluci od 16. do 23. aprila. Kapije kompleksa u parku Mladen Stojanović u nedjelju će biti otvorene za sve koji žele da dođu i gledaju mečeve kvalifikacija, a u ponedjeljak bi trebalo da budu završene kvalifikacije i da budu odigrani prvi mečevi prve runde glavnog žrijeba.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Otvaranjem angio sale, prof. dr Zlatko Maksimović ZAVRŠIO mandat kao direktor Bolnice (video)

Sada već bivši direktor Bolnice, prof. dr Zlatko Maksimović, na današnjem otvaranju nove angio sale, podsjetio je da...

Na granici Hrvatske i Slovenije pao snijeg

Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike u Sloveniji i Hrvatskoj. Na snimku koji je poslao čitalac “Nezavisnih” vidi se kako...

„Velike razlike u temperaturi izazivaju tegobe i kod zdravih ljudi“ Ko je najosetljiviji na VREMENSKA KOLEBANJA i kako se zašititi

Temperatura je, na radost mnogih, prava ljetnja, ali se već za dva dana najavljuje pad temperature, koji će...

Najnoviji podaci: Cijene nafte i dalje u porastu, ovo je glavni razlog

Cijene nafte porasle su u utorak nakon što su podaci pokazali da je kineska ekonomija rasla brže nego...