Obarska je uz Mileta Pejčića saopšteno je sa velikog skupa podrške RSS uz poruku – u nedjelju pišemo novu istoriju Bijeljine!

– U nedjelju, 6. oktobra, stanovnici Obarske će svim srcem podržati kandidata Republičke stranke Srpske za gradonačelnika Bijeljine Mileta Pejčića. Biće to podrška razvoju Bijeljine i svakoj porodici koja želi da ostane na selu ili u gradu, da svoju djecu odgaja u zdravom, ekonomski stabilnom i perspektivnom okruženju – izjavila je kandidatkinja Republičke stranke Srpske za odbornicu u Skupštini grada Bijeljina Dragana Rakić.

Rakićeva, koja je bila domaćin skupa u Obarskoj, navela je da Semberija konačno ima lidere – Mileta Pejčića i Slavenka Ristića, koji znaju kako da od Bijeljine naprave moderan i urbani centar razvijenog regiona.

– To su ljudi od riječi koji su i prije bavljenja politikom pomagali pojedincima, udruženjima i sportskim kolektivima, između ostalog i Kulturno-umjetničkom društvu Velika Obarska. Mile Pejčić i Slavenko Ristić uspješno vode kompanije koje zapošljavaju stotine radnika, znaju kako funkcioniše sistem, a našem gradu i našem selu sistem je neophodan da bismo opstali – istakla je Rakićeva.

Kandidat RSS za gradonačelnika Bijeljine Mile Pejčić rekao je da situacija u Bijeljina sve više liči na cirkus, koji je, kako je upozorio, sve manje smiješan.

– Prvi put u svojoj istoriji grad Bijeljina ima negativan revizorski izvještaj. Budžet je u ogromnom minusu, zakoni su prekršeni, a Gradska uprava nije u službi građana. Pozivao sam svoje protivkandidate na TV duel, da izaberu mjesto i vrijeme, ali oni su tokom cijele kampanje ćutali. I to ćutanje nešto znači – poručio je Pejčić. 

Kandidat RSS za odbornika u Skupštini grada Bijeljina Zoran Jovanović naglasio je da je kvalitetan obrazovni sistem jedan od najvažnijih temelja za opstanak društva.

– Kao čovjek iz sistema obrazovanja, mogu da kažem da sam izabrao Republičku stranku Srpske jer je njen cilj da grad i njegove institucije vode školovani, iskusni i sposobni ljudi. RSS je od svog osnivanja pokazala da ne nudi prazne riječi, nego konkretna djela. Imamo najkvalitetniju kandidatsku listu sa nosiocem Slavenkom Ristićem, ali i najsposobnijeg i najboljeg čovjeka koji će biti na čelu grada, Mileta Pejčića – dodao je Jovanović i zahvalio članovima i simpatizerima RSS koji su se okupili u velikom broju.

Ratomir Draganić, kandidat RSS za odbornika u gradskom parlamentu, rekao je da će se zalagati za veća prava svojih saboraca iz Odbrambeno-otadžbinskog rata.

– Prioritet će mi biti besplatna legalizacija stambenih objekata porodica poginulih boraca i invalida, nestalih boraca, odlikovanih i boraca prve kategorije. Osim toga, zalagaću se da neke od ulica u Bijeljini dobiju nazive po imenima heroja iz Odbrambeno-otadžbinskog rata – naveo je Draganić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име