NTV Arena Bijeljina obilježila 24 godine postojanja (foto)

Datum:

Share post:

Nezavisna televizija Arena obilježila je 24 godine postojanja, predanog rada i pravovremenog informisanja građana Semberije i Bijeljine.

Obilježavanju 24 godine postojanja, prisustvovali su brojni gosti među kojima su javne ličnosti Grada Bijeljina.

Darko Milošević, vlasnik i direktor NTV Arena, istakao je da je teško okruženje u kome se posluje, ali se kroz medije to pojačava, jer su transparentniji, izloženi javnosti i svi problemi i uspjesi se jače eksponiraju.

„U teškim okolnostima, Arena je uspjela da sačuva programsku stabilnost, kadrovski kostur što je teško, s obzirom na veliki odliv kadrova i pritiske na programsku orijentaciju. Mi pokušavamo da istrajemo na onome što smo zamislili od samog početka, a to je istinska neutralnost i objektivnost. Teško je u ovom vremenu, pogotovo od onih od kojih bi trebalo da imamo. Možda nije mjesto, ali čovjek ne može da prećuti da po prvi put od Gradske uprave i Gradonačelnika nemamo nijedan pfening podrške da bismo znali da značimo ovom kraju u informisanju naroda Semberije. Do daljnjeg je obustavljeno i njegovo potpisivanje odluke o emitovanju Skupštinske hronike. Po tom osnovu ide se na, čini mi se, svjesno gušenje Arene i drugih medija. Bez obzira da li je svjesno, ali nije normalno i nismo sigurni koliko će ovo sve trajati“, ogorčen je Milošević i istakao da im gledaoci daju snagu da u narednom periodu istraju i najavio da je u planu prelazak na digitalno emitovanje. 

Kako kaže, u ovom periodu treba se duplo vrednovati svaki uspjeh na tom planu i da će oni nastaviti sa politikom prisutnosti i prisustva na svakom mjestu u ovom kraju.

„Kada smo počinjali i „nastajali“, nismo znali u šta ulazimo, pa je možda i lakše iako su izazovi veći. Sada je ipak teže opstati, jer znamo „na čemu smo“, znamo ko je „protiv nas“, dokle se može ići u svakom smislu, finansijskom, komercijalnom, kadrovskom, programskom… a okolina postavlja sve veće zahtjeve. Zato je sada sve mnogo teže“, zaključio je Milošević.

Direktor „Elektro Bijeljine“ Marko Mihajlović istakao je da je između ove ustanove i NTV „Arena“ dugogodišnja uspješna saradnja.

„Želim da se zahvalim NTV „Arena“ na objektivnom izvještavanju. Prate sva naša dešavanja, sve naše radove na terenu. Kada je bilo nevrijeme, kada smo bili na terenu, bili su prisutni, dali su svoj doprinos u izvještavanju. Želim da čestitam 24 godine postojanja i poželim još dugo godina uspješnog i još boljeg rada“, poželio je Mihajlović.

Čedomir Stojanović, poslanik u Parlamentu BiH rekao je da privatna i poslovna saradnja sa „Arenom“ traje više od decenije.

„NTV „Arena“ je profesionalne, dobra, dobro organizovana televizija, realna u izvještavanju i želim im puno uspjeha, da nastave u ovakvom sistemu rada i da dočekamo zajedno i sto godina“, želje su Stojanovića.

Direktor bijeljinske Bolnice „Sveti Vračevi“ Zlatko Maksimović čestitao je „Areni“ 24 godine uspješnog, pravovremenog, tačnog i objektivnog informisanja.

„Od osnivanja TV Arene, ja lično imam odličnu saradnju sa njima. Kada kažem ja, mislim i na ustanove kojima sam rukovodio – „Dom zdravlja“ i Bolnica Bijeljina. I prije mene, direktori Bolnice su imali dobru saradnju sa Arenom. To je televizija koja je pravovremena, tačna, objektivna i dobro je da postoji. Drago mi je da ona nije samo gradska televizija, nego što prerasta naše prostore“, istakao je Maksimović.

Boban Jovičević, Izvršni direktor ekonomsko-pravnog sektora a.d. „Grad“ rekao je da su sve emisije NTV „Arene“ korektne, koncizne, precizne i objektivne.

„Čestitao bih 24 godine uspješnog poslovanja NTV „Arena“ i da kroz društveno-politički život imamo odličnu saradnju i siguran sam da ćemo i u narednom periodu imati još bolju saradnju. Ovo je medij koji je zaista objektivan, transparentan i koji izvještava stanovništvo o društveno-političkim dešavanjima. Sve emisije koje su na ovom mediju su zaista korektni, koncizni i precizni i ja im želim uspjeh u daljem radu“, rekao je Jovičević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U utorak dokumentarni film “Mudrost traume” dr Gabora Matea u velikoj sali Centra za kulturu (foto)

U organizaciji Novak Đoković Fondacije u utorak će biti prezentovan dokumentarni film “Mudrost traume” dr Gabora Matea. Film...

JAVNI POZIV za dodjelu podsticajnih sredstava za samozapošljavanje mladih do 35. godina na području Grada Bijeljina u 2023. godinu

Na osnovu člana 31. stav 2. alineja 1.) i člana 20. Statuta Razvojne agencije Grada Bijeljina („Službeni glasnik...

Danas obilježavanje 31 godine od odbrane Majevice

Udruženje veterana “Garda Panteri” i Boračka organizacija iz Lopara obilježiće danas na Panjiku iznad Priboja 31 godinu od...

Danas je Mala Gospojina

Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici proslavljaju danas Rođenje Presvete Bogorodice - Malu Gospojinu, jedan od najvećih hrišćanskih...