U Trnjacima kod Bijeljine je počeo da radi vrhunski sportski centar ’’Sportisimo’’.

U okviru Sportskog centra ’’Sportisimo’’ se nalaze tereni za mali fudbal po ugledu na svjetske klubove sa komfornim svlačionicama i tuševima. U sklopu terena u Sportskom centru ’’Sportisimo’’ se nalaze i četiri velike svlačionice i jedna manja, koja je predviđena za službena lica (sudije i delegati).

Sa ovakvim vrhunskim uslovima ’’Sportisimo’’ ispunjava sve uslove za organizovanje i turnira, a takođe je moguće zakupiti termin za škole fudbala, kao i za sportsko rekreativne aktivnosti preduzeća i timova.

U sklopu Sportskog centra se nalazi se i savremeni kafe bar iz koga se u prijatnom ambijentu mogu pratiti i dešavanja, odnosno sportski događaji na terenu.

Sportski centar ’’Sportisimo’’ se nalazi preko puta stadiona u Trnjacima što dodatno otvara opcije za organizovanje turnira i sličnih sportskih dešavanja, kao i zabavno rekreativnih aktivnosti.

Sve informacije oko usluge i zakazivanja termina se mogu dobiti putem kontakt broja telefona +387 65 493 921, a oko zapošljavanja na +387 65 934 231.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име