Novi mandat Radi Saviću na čelu SDS Lopare

Datum:

Share post:

Dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke u Loparama Rado Savić izabran je na današnjoj Izbornoj skupštini SDS-a jednoglasno za novi mandat na čelu ove stranke.

Savić se nakon izbora obratio prisutnim delegatima i zahvalio na ukazanom povjerenju.
-Vaša podrška stvara mi obavezu i motivaciju za dalji rad na poslovima za koje me je SDS i delegirao-rekao je Savić u govoru.

On je naglasio da je SDS-u potrebna konsolidacija i jedinstvo, te da ovaj Opštinski odbor u Loparama ima snažno jedinistvo.

-Na republičkom nivou, stranka je u krizi, potrebno joj je jedinstvo, i ona se mora kvalitativno i kvantitativno osnažiti da bi odgovorila izazovima ovog vremena-naveo je Savić.

TESTNA REKLAMA

Prema njegovim riječima Opštinski odbor SDS-a u Loparama je pobjednički na svim proteklim izborima.
-Odbor u Loparama je jedan od najboljih u SDS-u, on je spoj mladih i iskusnih kadrova jer samo tako se može graditi budućnost. Mladi članovi imaju energiju a stariji članovi imaju iskustvo i mudrost i ta formula nam je u Loparama dala pobjedu na svim proteklim izborima-podsjetio je Savić.

Izbornoj Skupštini SDS-a u Loparama prisustvovalo je 90 delegata a izabrano je i 37 članova Opštinskog odbora.
SDS u Loparama ima devet odborničkih mandata u lokalnom parlamentu i zajedno sa koalicionim partnerima DNS-om i PDP-om čini snažnu skupštinsku većinu.

Rado Savić predsjednik je SDS-a Lopara od 2007. godine a od 2008. godine vrši dužnost načelnika ove majevičke opštine, oženjen je i otac troje djece.

Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Nikada ne zaboraviti nevine srpske žrtve pobijene na Petrovačkoj cesti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod nikada neće zaboraviti i nikada neće prestati...

NEŠIĆ, DNS: Ekonomija i nova radna mjesta su najveći nacionalni interes

"Razvoj ekonomije, nova radna mjesta i stabilnost su najveći nacionalni interes. Prioritet je da pravimo nove fabrike, a...

„Podrška najmlađim sugrađanima“ Mališani iz Ugljevika učesnici NTC kampa na Gučevu

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa šefom kabineta Miloradom Jovičićem posjetio je večeras mališane iz Ugljevika, njih...

MLADEN MITROVIĆ, DONJE CRNJELOVO: Podržavam ministra da se projekat navodnjavanja proširi (video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, ministar komunikacija i transporta BiH, Vojin Mitrovićem i pomoćnik ministra...