NOVA JANJA ’’ZA OPOZIV’’ GRADONAČELNIKA BIJELJINE – kontinuirane aktivnosti Uspješne Srpske (foto)

Datum:

Share post:

ZA OPOZIV-kontinuirane aktivnosti Uspješne Srpske zaključak je sastanka koji je održan sinoć (subota, 11. mart 2023.) u Novoj Janji kod Bijeljine na sastanku sa članovima i aktivistima Mjesnog odbora.

Sastanak MO Uspješne Srpske Novo naselje Janja je održan uz bezrezervnu podršku Stanislava Miloševića dugogodišnjeg aktiviste i jednog od glavnih osnivača ove stranke u Novoj Janji, a koji je ujedno i potpredsjednik Uspješne Srpske.

Povodom sinoć održanog sastanka i Stanislav Milošević potpredsjednik Uspješne Srpske kao i Jezdimir Pantelić, predsjednik MO Uspješne Srpske u Novoj Janji su jednoglasni u ocjeni i stavu da Uspješna Srpska apsolutno podržava i da će se maksimalno zalagati da u sledeću nedjelju 19. marta 2023. godine bude opozvan aktuelni gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

-Petrović za ove dvije godine ništa, ali baš ništa nije uradio za naš grad Bijeljinu a pogotovu za ovo naše naselje u Janji, saglasni si i Pantelić i Milošević.

Dalje navode da je Ljubiša Petrović znao obilaziti oko raseljenog stanovništva u Novoj Janji kada je bio i postao gradonačelnik Bijeljine 2020. godine, obećavajući ’’kule i gradove’’, ali zaključuju da sada vide da su ’’varani’’.

-E što si varao, varao si Petroviću, zaključili mještani Nove Janje i članovi Uspješne srpske.

Jedan od osnivača Uspješne Srpske dr Aleksandar Stevanović je izjavio da je apsolutno za opoziv gradonačelnika Bijeljine, a najviše iz razloga što se ponaša samovoljno, što je Bijeljina izolovana i što nema saradnju sa zvanično izabranim organima i insitucijama Republike Srpske, nastavljajući da se legitimitet svih izabranih bez obzira na političku partiju mora poštovati u demokratskom društvu.

Iz Uspješne Srpske su saopštili da iz opravdanih razloga u Novoj Janji nije prisustvovao presjednik Gradskog odbora Uspješne Srpske dr Nemanja Janković jer se nalazio na velikom skupu Narodne koalicije Pokrenimo Bijeljinu u Dvorovima.

Sastanku u Novoj Jani je pored članstva prisustvovao i prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska koji je i direktor bijeljinske Bolnice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski vatrogasci spasili ruku bebi od 13 mjeseci

Bijeljinski vatrogasci uvijek u službi svojih sugrađana. Ovaj putu u službi i pomoći spašavanja mlade ručice tinaest mjesečnog dječaka...

Vatrogasci u Bijeljini od početka godine imali 60 intervencija

Teritorijalna vatrogasna jedinica Bijeljina je od početka godine imala ukupno 60 intervencija, rekao je Srni starješina ove jedinice...

BO RS, OSTOJIĆ: Pohranjivanjem arhive u Sarajevo došlo bi do još veće zloupotrebe

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Radan Ostojić smatra da bi pohranjivanjem arhiva Haškog tribunala u Sarajevu došlo...

LUKIĆ, DNS: Podržaću usvajanje Odluke o „GTC“ naselju – ovo pitanje mora da bude iznad politike!

Gradska skupština razmatraće sutra Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na privatizaciju stanova u vlasništu Grada Bijeljine u naselju...