NOVA JANJA ’’ZA OPOZIV’’ GRADONAČELNIKA BIJELJINE – kontinuirane aktivnosti Uspješne Srpske (foto)

Datum:

Share post:

ZA OPOZIV-kontinuirane aktivnosti Uspješne Srpske zaključak je sastanka koji je održan sinoć (subota, 11. mart 2023.) u Novoj Janji kod Bijeljine na sastanku sa članovima i aktivistima Mjesnog odbora.

Sastanak MO Uspješne Srpske Novo naselje Janja je održan uz bezrezervnu podršku Stanislava Miloševića dugogodišnjeg aktiviste i jednog od glavnih osnivača ove stranke u Novoj Janji, a koji je ujedno i potpredsjednik Uspješne Srpske.

Povodom sinoć održanog sastanka i Stanislav Milošević potpredsjednik Uspješne Srpske kao i Jezdimir Pantelić, predsjednik MO Uspješne Srpske u Novoj Janji su jednoglasni u ocjeni i stavu da Uspješna Srpska apsolutno podržava i da će se maksimalno zalagati da u sledeću nedjelju 19. marta 2023. godine bude opozvan aktuelni gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

-Petrović za ove dvije godine ništa, ali baš ništa nije uradio za naš grad Bijeljinu a pogotovu za ovo naše naselje u Janji, saglasni si i Pantelić i Milošević.

Dalje navode da je Ljubiša Petrović znao obilaziti oko raseljenog stanovništva u Novoj Janji kada je bio i postao gradonačelnik Bijeljine 2020. godine, obećavajući ’’kule i gradove’’, ali zaključuju da sada vide da su ’’varani’’.

-E što si varao, varao si Petroviću, zaključili mještani Nove Janje i članovi Uspješne srpske.

Jedan od osnivača Uspješne Srpske dr Aleksandar Stevanović je izjavio da je apsolutno za opoziv gradonačelnika Bijeljine, a najviše iz razloga što se ponaša samovoljno, što je Bijeljina izolovana i što nema saradnju sa zvanično izabranim organima i insitucijama Republike Srpske, nastavljajući da se legitimitet svih izabranih bez obzira na političku partiju mora poštovati u demokratskom društvu.

Iz Uspješne Srpske su saopštili da iz opravdanih razloga u Novoj Janji nije prisustvovao presjednik Gradskog odbora Uspješne Srpske dr Nemanja Janković jer se nalazio na velikom skupu Narodne koalicije Pokrenimo Bijeljinu u Dvorovima.

Sastanku u Novoj Jani je pored članstva prisustvovao i prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska koji je i direktor bijeljinske Bolnice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...

Neškovićev Zakon o Ustavnom sudu BiH povod bošnjacima za blokadu Doma naroda PS BiH

Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH prekinuta je prije mjesec dana i nema naznaka da će u skorije...

Crvena zvezda za potvrdu titule, Partizan za produžetak sna

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće utakmicu u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. 173. izdanje fudbalske svetkovine...