NINA ZUROVAC MIS DIJASPORE 2022.

Datum:

Share post:

Nina Zurovac iz Trebinja je pobjednica izbora za Mis dijaspore 2022 koji je održan na bazenima „Oktopus“ u Loparama. Na takmičenju je učestvovalo 19 djevojaka, koje su porijeklom iz Republike Srpske, Federacije BiH i Brčko distrikta.

„Izbor za Mis dijaspore je održan u okviru petog dana manifestacije „Dani dijaspore“, koja se po jedanaesti put održava u opštini Lopare“, rekao je Želimir Nešković, koordinator manifestacije i član žirija za izbor Mis dijaspore.

On je istakao da opština Lopare podržava ovakve događaje i da će oni pomoći promociji lokalne zajednice.

„Na kraju večeri izbora Mis dijaspore možemo reći da se ovakvim dešavanjima održavaju naše veze sa dijasporom“, naglasio je Robert Jovanović, glavni producent direkcije izbora Mis BiH za Mis Svijeta.

TESTNA REKLAMA

On je naveo da su punih 26 godina. održavane ovakve manifestacije širom svijeta, ali da se ukazala odlična prilika da se navedeni izbor održi u Loparama.

Titulu prva pratilje izbora za Mis dijaspore ponijela je Matea Franjić iz Brčkog, druga pratilja je Danijela Velušić iz Kneževa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dom zdravlja Bijeljina obavlja davanje četvrte doze vakcine protiv korona virusa

Saopštenje Doma zdravlja Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Obavještavamo Vas da se u Higijensko-epidemiološkoj službi Doma zdravlja Bijeljina obavlja davanje...

Gradonačelnik Petrović donirao 283 književna djela JU Narodna biblioteka “Filip Višnjić“

Svake godine u okviru Pantelinskih dana Gradska uprava na čelu sa Gradonačelnikom pokloni Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ određen...

PODJELOM DIPLOMA POLAZNICIMA ZAVRŠENA OVOGODIŠNJA ŠKOLA PLIVANJA

Za šezdeset osmoro djece sa područja opštine Lopare podijeljene su diplome o završenoj školi plivanja koju je na...

Protivgradne rakete spriječile veću štetu na usjevima

Ispaljivanje protivgradnih raketa nije uzrok suše u Republici Srpskoj, kao što tvrdi predsjednik Udruženja mljekara Vladimir Usorcac, već...