NIKOLA SAVIĆ, predsjednik mladih Pokreta za Bijeljinu – PRIDRUŽITE NAM SE… (foto)

Datum:

Share post:

Nikola Savić, predjednik mladih Pokreta za Bijeljinu poziva mlade da se pridruže ovoj političkoj partiji u Bijeljini.

-Pozivam sve mlade koji vole svoj grad i žele da svoju budućnost grade ovdje da nam se pridruže u Pokretu za Bijeljinu. Hajde da se zajedno, sopstvenim snagama, izborimo za bolje uslove za sve naše ljude. Neki su otišli. Neki planiraju da idu. To je njihovo izbor i sloboda odlučivanja, kaže Savić.

-Mi, koji smo odlučili da ostanemo, smatramo da život u Semberiji može biti i bolji i ljepši. Za to postoje prirodni resursi koje treba iskoristiti na najbolji način uz povoljan geografski položaj i sposobne i stručne mlade ljude, nastavio je Savić.

Nikola Savić je rekao da ovjde ima posla kao i mogućnosti za uspjeh i da će ih biti još više i još plaćenijih i još izazovnijih, naglašavajući da svi treba da budu jedinstveni, te da na čelu grada treba da bude neko ko umije da radi timski, da prepozna prilike, kreira projekte, privuče investicije, ali i ostvari saradnju za republičkim vlastima.

Neka Pokret za Bijeljinu bude vaš izbor

Neka Pokret za Bijeljinu bude vaš izbor, kaže Savić pozivajući mlade ljude i sve građane Bijeljine da se pridruže Pokretu za Bieljinu u stvaranju vizije modernog grada, otvorenog za nove ideje koje će podstaći razvoj i napredak, dovesti do poboljšanja uslova života i rada, te se krene ponovo i saborno, onako kako je naš narod radio vijekovima, naglasio je Sasvić.

Iz Pokreta poručuju da je potreban mir, normalan život za sve sugrađane, dalji rast i razvoj Bijeljine i bolja budućnost za našu djecu, te će iz tog razloga nastaviti sa njihovim aktivnostima i da će se boriti još jače za Semberiju.

-Biće nam potrebno mnogo energije i mnogo više političkog jednistva, ali uspjećemo u borbi za bolju Bijeljinu i guraćemo složno naprijed, jer to je jedini put, poručuje Savić.

-Okupimo se oko Pokreta za Bijeljinu . Okupimo se oko sabornog političkog faktora kojem su Bijeljina i Semberija na prvom mjestu, da zajedno kreiramo bolju budućnost, za nas, za našu djecu, za sve naše sugrađane, rekao je predsjednik mladih Pokreta za Bijeljinu Nikola Savić.

-Želimo društvo i zajedništvo darovitih pojedinaca, spremnih da pomažu jedni drugima, pojedinaca koji su dokazali da ujedinjeni mogu stvoriti duh koje se odupirao i najjačim silama. Ako ima sloge i morala, možemo stvoriti zajednicu koja će napredovati krupnim koracima. Pozivamo Vas, koji volite ovaj grad, da date svoj doprinos! Za našu Bijeljinu, za Semberiju bogatu i rodnu, zaključio je Nikola Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...