Nikad ličnije – Dr Lazić otvorio vrata porodičnog doma: „Nisam očekivao da će moja porodica proći kroz medijski linč“
„Prvi put sam u kampanji i za mene je ovo bilo jedno sasvim novo iskustvo. Po prvi put sam obišao naš grad i našu Semberiju uzduž i poprijeko. Upoznao sam mnogo divnih ljudi, vidio njihovu energiju i osjetio njihovu podršku“. Poručio je ovo u završnici kampanje dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine.
U video – snimku objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranici, dr Lazić je otvorio vrata svog porodičnog doma u Bijeljini. Kako je istakao, u proteklom periodu upoznao se sa problemima i zahtjevima građana. „Naš narod ne traži mnogo, samo da slušamo i radimo svakodnevno kao što smo to i rekli da hoćemo.
Tražim da se ne dijelimo, da budemo jedinstveni jer samo tako možemo ići naprijed. Građani žele da budemo tu za njih i kad je dobro i kad je teško, ne da kukamo, nego da radimo.Naši sugrađani žele Bijeljinu koja će sarađivati sa svima, Bijeljinu koja će biti otvorena i prema Srpskoj i prema Beogradu“, poručio je dr Lazić.
On se po prvi put osvrnuo i na, kako je rekao „prljave i niske udarce“ usmjerene ka njemu u ovoj kampanji. „Politika kod nas je takva da sam morao očekivati i prljave i niske udarce. Istina, nisam očekivao da će moja porodica proći kroz medijski linč. Međutim, mi smo iz toga izašli mnogo složniji i jači. I zbog njih, ali i zbog svih onih koji su mi od srca pružili podršku, istrajaću u svom cilju- da ostavimo našoj djeci Bijeljinu koja će biti bolje mjesto za život nego što je danas“, poručio je dr Lazić. 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име