Nešković donirao djeci dječijeg vrtića Lopare posuđe i igračke (foto)

Datum:

Share post:

Direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković je, prilikom posjete ustanovi, djeci dječijeg vrtića u Loparama donirao posuđe i dječije igračke.

Nešković je rekao da evidentan je pomak u infrastrukturi i radu ustanove, da su prostorije uređene, zanovljen enterijer, te da je vrtić u Loparama jedna od najreprezentativnijih ustanova na području lokalne zajednice.

„Djeca to zaslužuju i treba da imaju najbolje uslove za odgoj i odrastanje“, dodao je Nešković.

TESTNA REKLAMA

Daniela Cvijanović, direktor Dječijeg vrtića Lopare je izrazila zahvalnost na uručenoj donaciji i istakla da će im posuđe dobro doći, zbog povećanja broja djece u ustanovi.

„I igračke će pomoći kako u igri, tako i u realizaciji vaspitno-obrazovnog programa i radu sa djecom“, rekla je Cvijanović.

Dječiji vrtić Lopare pohađa ukupno stotinu i sedmoro djece, od toga je njih sedamdeset sedmoro je uzrasta od dvije do šest godina, a tridesetoro djece, od prvog do trećeg razreda, je u produženom boravku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MIGRANTI u Bijeljini – Sve ih više i u Hercegovini

Migranti su opet zaprijetili granicama BiH. Zadnjih dana sve više naviru na sjeveroistoku i sjeverozapadu. Graničari kažu da...

PETROVIĆ: ’’Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!’’

Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića organizovali su mirne proteste...

MALETIĆ otvorio danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“

Pomoćnik ministra poljoprivrede Zoran Maletić otvorio je danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“ na kojem učestvuju stručnjaci iz...

LOPARE: JOVANI – SLAVA CRKVE U TOBUTU

U Tobutu kod Lopara obilježen je praznik Začeće Svetog Jovana Krstitelja – Jovani, krsna slava tobutske crkve Svetog...