NEŠIĆ U BIJELJINI: Treći put je put infrastrukturnog povezivanja svih krajeva Srpske (foto)

Datum:

Share post:

„Možda ne možemo proizvoditi svemirske letelice, ali sigurno možemo najbolju hranu“, istakao je predsjednik DNS, Nenad Nešić tokom obilaska Semberska industrije mesa Globus u sklopu posjete Bijeljini.

Nešić je naglasio značaj ulaganja u prehrambenu industriju i infrastrukturu. „Poljoprivreda i prehrambena industrija su naša prednost i naša šansa. Ne smijemo dozvoliti da i nju političarenjem i podjelama prokockaju oni koji se već 16 godina kockaju s našim životima. Vrijeme je da igramo na sigurno, na ulaganje i razvoj, na plodne oranice i kvalitetno meso kojim možemo biti najjači na regionalnom tržištu“, istakao je on.

TESTNA REKLAMA

Predsjednik DNS je nakon obilaska fabrike ručao sa radnicima Globusa, a potom nastavio put Ugljevika.

„Treći put je put povezivanja svih mjesta u Srpskoj i razvoja infrastrukture. Regionalni put R459 od Ugljevika je samo jedan od mnogih koje smo uradili dok sam bio na čelu Puteva. A danas ne samo da nisu nastavili izgradnju, nego ne održavaju ni ono što je ranije urađeno. Infrastruktura ne smije zavisiti od jednog čovjeka ili stranke“, istakao je Nešić u Ugljeviku.

„Širom Republike Srpske nailazimo na podršku Trećem putu DNS-a, ali ova koju dobijamo u mom Ugljeviku mi posebno grije srce“ rekao je potpredsjednik DNS Radislav Jovičić.

On je istakao da ovaj kraj uz adekvatnu podršku republičkih vlasti može samostalno hraniti cijelu Republiku Srpsku, ali i izvoziti proizvode širom Evrope.

„Kroz razgovore sa dobrim domaćinima semberskog i majevičkog kraja još jednom sam se uvjerio u to koliko je naša zemlja plodna i naši ljudi vrijedni. Sada je potrebno da napravimo sistematske promjene i obezbijedimo im uslove da rade i na taj način zadrže ljude u ovim krajevima“ zaključio je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Mitrović: Glas za Dodika i Cvijanovićku za mir i stabilnost Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je da 2. oktobra Bijeljina...

BIJELJINA: PRVI RADNI DAN U VRTIĆU U PATKOVAČI (video)

U vrtiću „Neven“ u Patkovači danas je prvi radni dan, a vaspitači su dočekali prvih dvadest petoro djece...

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije podržao Slavenka Ristića

"Slavenko Ristić zaslužuje moju podršku zbog njegovog dugogodišnjeg rada na jačanju odnosa između Srbije i Republike Srpske, ali...

Prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska: NAŠ PUT JE PUT USPJEŠNIH (video)

Na sinoć održanoj centralnoj konvenciji Koalicije NPS - Pokret Uspješna Srpska - Prva SDS osnivač Pokreta uspješna Srpska...