NEŠIĆ: Treći put DNS-a je put u Otvoreni Balkan, saradnju sa Srbijom i jačanje Srpske

Datum:

Share post:

„Bratunac dobro zna šta znači poštovati tuđe i ne dati na svoje, ali je ljudima dosta toga da svi trguju i sa njihovom prošlošću i sa budućnošću. Zato je Treći put put nacionalno racionalne politike, put u Otvoreni Balkan, saradnju sa Srbijom i jačanje Srpske“, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić u Bratuncu.

Nešić je posjetio Bratunac zajedno sa kandidatom za predsjednika Republike Srpske, Radislavom Jovičićem i u razgovoru sa građanima istakao da će u Predsjedništvu BiH uvijek birati saradnju po pitanju ekonomije i čvrst stav po pitanju interesa Republike Srpske, te da je za takvu politiku potrebno i što više poslanika DNS-a u Narodnoj skupštini.

Radislav Jovičić, kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske rekao je da mora i može da se ostvari godišnji rast od 5% i da DNS ima plan za to.

„Dometi ove vlasti su to što proglase neku opštinu nerazvijenom pa onda iz republičkog budžeta krpe lokalne budžetske rupe. Umjesto stalnog presipanja iz šupljeg u prazno i krpljenja budžeta DNS ima plan ravnomjernog razvoja i ulaganja u one grane privrede u kojima smo konkurentni. To znači 100 miliona KM za subvencionisanje kredita za pokretanje biznisa i tri godine oslobađanja od poreza onih privrednika koji zaposle 30 novih radnika. Ljudi, naša Republika je bogata i dobrim domaćinima i prirodom samo je potrebna volja i plan, i da se napokon stavi opšti interes iznad stranačkog što DNS i radi.“, naglasio je Jovičić.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu… prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju za pravljenje “osjene tijela krstom“…

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu... prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju...

Isplaćeno 361.572 KM podsticaja za premiju za povrće

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 361.572 KM obaveza po osnovu podsticaja za razvoj...

Nedostaje još 1.000 KM! Nataša Ćejić treba pomoć dobrih ljudi da bi se izliječila (foto)

Nataši Ćejić sa samo 26 godina odstranjena je žučna kesa, ali borba za zdravlje i dalje traje. Nedostaje...

Teodora Terzić iz Bijeljine – jedina žena među 65 vitezova, plivala za Časni krst (foto, video)

Zahvaljujući medijima, i ove godine imali smo priliku da vidimo ko je sve zaplivao za Časni krst na...