NEŠIĆ pružio punu podršku DNS LOPARE

Datum:

Share post:

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić i potpredsjednik Đorđe Popović prisustvovali su juče koktelu za članove, simpatizere i goste DNS-a Lopare.
 

Nešić je ovom prilikom svim prisutnim poželio uspješnu 2020. godinu i najavio brojne aktivnosti u cilju što boljih priprema za predstojeće lokalne izbore.

„Demokratski narodni savez je sve jači na području Semberije i jedinstveni smo u zajedničkom cilju a to je pobjeda. Sva istraživanja na području ove regije pokazuju da je DNS jedna od najjačih političkih partija“, rekao je Nešić.

On se zahvalio potpredsjedniku Popoviću na pozivu i ističe da će da pruži punu podršku radu DNS-u Lopare, kao i svim Odborima u cijeloj Republici Srpskoj.

Potpredsjednik DNS-a Đorđe Popović, takođe je poželio srećnu i uspješnu novu godinu, puno uspjeha u privatnom i društvenom životu.

TESTNA REKLAMA

„Idemo jače i odlučnije da napravimo najbolji rezultat, da pokažemo sebi i drugima da nas turbulencije u prethodnom periodu nisu poremetile nego su nam pomogle da budemo vrijedniji i sigurniji u pobjedu“, rekao je Popović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nula49.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dom zdravlja Bijeljina obavlja davanje četvrte doze vakcine protiv korona virusa

Saopštenje Doma zdravlja Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Obavještavamo Vas da se u Higijensko-epidemiološkoj službi Doma zdravlja Bijeljina obavlja davanje...

Gradonačelnik Petrović donirao 283 književna djela JU Narodna biblioteka “Filip Višnjić“

Svake godine u okviru Pantelinskih dana Gradska uprava na čelu sa Gradonačelnikom pokloni Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ određen...

PODJELOM DIPLOMA POLAZNICIMA ZAVRŠENA OVOGODIŠNJA ŠKOLA PLIVANJA

Za šezdeset osmoro djece sa područja opštine Lopare podijeljene su diplome o završenoj školi plivanja koju je na...

Protivgradne rakete spriječile veću štetu na usjevima

Ispaljivanje protivgradnih raketa nije uzrok suše u Republici Srpskoj, kao što tvrdi predsjednik Udruženja mljekara Vladimir Usorcac, već...