NEŠIĆ: Glas za DNS je glas za privredu i povezivanje, a ne za sukobe i podjele (foto)

Datum:

Share post:

„Glas za DNS je glas za privredu i povezivanje, za nove puteve, mostove, aerodrome i infrastrukturu. To smo pokazali da znamo da radimo. Dok drugi grade političke barijere DNS će ih rušiti i povezivati ljude“, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić tokom posjete Brčkom, koje je obišao zajedno sa Radislavom Jovičićem, kandidatom za predsjednika Republike Srpske.

Nešić je istako da više poslanika DNS-a u   Narodnoj skupštini znači više glasova za izgradnju 1000 stanova za mlade bračne parove i i za nacionalne plate za majke četvoro i više djece.

TESTNA REKLAMA

„Treći put DNS-a je put ekonomski jake Republike Srpske koja ima godišnji rast od 5% i koja može osloboditi od poreza i doprinosa svakog privrednika koji zaposli 30 novih radnika. To je put koji će omogućiti Brčkom da bude prava tačka povezivanja i privredni centar koji na najbolji način koristi svoj položaj“, naglasio je predsjednik DNS u Brčkom.

Radislav Jovičić, kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske istakao je da DNS ima konkretan plan razvoja, a ne prazne priče.

„Glas za DNS je glas za 100 milona KM za subvencionisanje kredita za nabavku opreme i pokretanje biznisa. Mi moramo iskoristiti potencijale koje nam je Bog dao i podržati ljude koji žele da razvijaju privredu, a DNS ima i plan i kvalitetne kadrove za to“, naveo je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...