NEŠIĆ: Glas za DNS je glas za podršku domaćem i sigurnu budućnost

Datum:

Share post:

„Potkozarje je simbol vrijednog rada i dobrih domaćina. Podrška domaćem, podrška našim poljoprivrednicima i radnicima je ulaganje u sigurnu budućnost“, rekao je kandidat DNS za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić.

Predsjednik DNS obišao je Potkozarje i razgovarao sa ljudima o uslovima za život i programu DNS za podršku domaćim proizvođačima.

„Čitav svijet trenutno govori o energetici i hrani dok se kod nas političari bave samo svojim stranačkim interesima. DNS je ozbiljna stranka kojoj je uvijek interes naroda iznad stranačkog interesa i stranka koja razumije ozbiljnost trenutka u kom se kampanja odvija. Zato mi pričamo o planu, o mjerama koje će dovesti do rasta BDP od 5%, prosječnih plata na 2000KM i penzija na 1000KM, i koje će povećati kupovnu moć stanovništva.“, istakao je Nešić.

Radislav Jovičić, kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske istakao je da DNS ima realan plan za obnovu Republike Srpske, a ne prazne priče.

TESTNA REKLAMA

„Glas za Treći put DNS-a je glas za jedinstvo, za razvoj Republike Srpske i glas za ostanak naroda na našim ognjištima. Konkrentim mjerama koje nudimo stvorićemo uslove da njive, koje su neiskorištene zbog nebrige aktuelne vlasti i jako lošeg odnosa prema našem seljaku, koji nas je hranio u toku rata i koji je sa nama rame uz rame stvarao i branio Republiku Srpsku, već sljedeće godine budu prepune domaćih plodova koje će hraniti i Srpsku, ali i region“ poručio je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...